Besparen op bedrijfskostenReferenties van tevreden bedrijven.

Door: Bedrijfsbespaaradvies  05-07-2011
Trefwoorden: Bespaaradvies bedrijven, Besparen op bedrijfskosten,

Kaj Regnery
Notaris bij Notariaat Almere Buiten, telefoon: 036-5495249

"Jan Willem Joenje is een persoon met een groot doorzettingsvermogen en passie. Hij is voor mijn kantoor zeer behulpzaam geweest bij het analyseren van kosten, het aangeven van mogelijke besparingen en het starten van onderhandelingen met mijn leveranciers. Bij het uitvoeren van de besparingen heeft Jan Willem ons al het werk uit handen genomen. We hebben er zelf vrijwel geen omkijken naar gehad".

Theo van Dormael
Voorzitter Ondernemersklankbord Flevoland, telefoon: 0320-260469

"Jan Willem heeft zijn sporen verdiend als financieel expert. Zijn kennis die hij heeft opgebouwd is een uitstekende basis om bedrijven goed te kunnen adviseren om op hun totale bedrijfskosten te kunnen bezuinigen".

Mr. B.P. Koning
Eigenaar Koning Belastingadviseurs, telefoon: 0320-234837

"Bedrijfsbespaaradvies heeft ons bij de oprichtingsfase van ons bedrijf geholpen door ons in contact te brengen met diverse partijen uit hun netwerk. Deze partijen leveren goed werk voor een lage prijs. We hebben de persoonlijke en doortastende aanpak van Jan Willem dusdanig als prettig ervaren, dat wij onze cliënten thans doorverwijzen voor een besparingsadvies op maat".

Ed Groot
Voormalig redacteur bij het Financieele Dagblad, citaat uit zijn column op 15 juli 2009 in deze krant

"Joenje heeft een plek verdiend bij de Nederlandsche Bank, want juist bij toezichthouders zijn eigenwijze, dwarse denkers nodig".

Viktor van de Bilt
Eigenaar Tegelzettersbedrijf V. van de Bilt, telefoon: 030-2416935

"Ik was aangenaam verrast hoeveel ik heb kunnen besparen op een aantal grote kostenposten binnen ons bedrijf. Alle besparingsopties waren overzichtelijk weergegeven in een besparingsrapport. Na de afronding van het traject hadden wij nog wat vragen, waarop een vlot en duidelijk antwoord volgde. Deze uitstekende service en goede bereikbaarheid hebben wij erg op prijs gesteld".

Richard Bakker
Directeur All-in Installatietechniek, telefoon: 020-6333884

"Onze telefoonkosten zijn door Bedrijfsbespaaradvies met honderden euro's gedaald. Al het werk is voor ons uit handen genomen en we hebben verder niets van de omzetting gemerkt, behalve de besparing zelf".

Raymond Smit
Directeur Kinderdagverblijf Villa4Kidz, telefoon: 036-5354144

"Bedrijfsbespaaradvies heeft laten merken dat ze een goede verstandhouding met ons bedrijf belangrijk vinden. Ze werken flexibel en hebben zich echt voor ons ingezet".

Drs. R.P.J.J. Poulssen
Partner Montesquieu Finance B.V., telefoon: 043-3255050

"Ze werken snel en secuur. En ze komen altijd en volledig hun afspraken na. Dat vinden wij prettig, want zo werken wij ook".

Petra Botter
Eigenaar Botter Communicatie, telefoon: 0320-257330

"De kosten voor onze vaste telefonie zijn dankzij Bedrijfsbespaaradvies met 30% gedaald. En het loopt via het vertrouwde en solide vaste netwerk van KPN".

Nico Huffels
Eigenaar CCI Franse wijnen, telefoon: 0320-212924

"In het begin had ik nog mijn twijfels, maar ik heb echt significant kunnen besparen op mijn accountantskosten. Bedrijven besparen dus echt aanzienlijk via Bedrijfsbespaaradvies. Chapeau!".

Gert-Jan Boneschansker
Eigenaar Eartech Gehoorbescherming, telefoon: 030-6963433

"Wij versturen veel pakjes, zowel aangetekend als niet-aangetekend en wij betalen nu 30% minder portokosten. De pakjes worden gewoon via TNT verstuurd. Er verandert niets, behalve de prijs. Ik keek ervan op dat dit mogelijk was, maar het werkt echt perfect!".

Harrie Sandhövel
Directeur Holisan Health Products, telefoon: 0320-251313

"Jan Willem heeft erg zijn best gedaan, waardoor er op veel van onze bedrijfskosten aanzienlijk is bespaard. Hartelijk bedankt Jan Willem".

John Heldoorn
Directeur Heldoorn Eggels notarissen, telefoon: 036-5340520

"Jan Willem heeft uitgebreid de tijd genomen om een aantal zaken grondig voor ons uit te zoeken. Dit heeft ons forse besparingen opgeleverd, wat we in eerste instantie niet hadden verwacht. Gaandeweg het traject is het vertrouwen in Jan Willem steeds verder gegroeid. Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen".

Trefwoorden: Bespaaradvies bedrijven, Besparen op bedrijfskosten,

Andere voorbeelden van portfolio vanBedrijfsbespaaradvies

Referenties van tevreden bedrijven. van Bedrijfsbespaaradvies thumbnail
05-07-2011

Referenties van tevreden bedrijven.

Kaj Regnery Notaris bij Notariaat Almere Buiten, telefoon: 036-5495249 "Jan Willem Joenje is een persoon met een groot doorzettingsvermogen en