Les poochs borstel/brush paars

Les poochs borstel/brush paars van Cato's Droom

Door: Cato's Droom  25-07-2014
Trefwoorden: hondenborstels

Les Poochs Universal Pro hard voor honden: Deze borstel heeft een flexibele borstelkop die iets stugger is dan de groene borstel. Hierdoor is deze borstel zeer geschikt voor dikke vachten, vachten met onderwol en voor het uitborstelen van klitten. Dit model (paars) is een krachtige allround borstel zeer geschikt voor zowel kort als langharige rassen met onderwol. Uitermate geschikt voor de dikkere stevige vacht. Dus ook voor het ontklitten is de paarse borstel een aanrader. Met de Universal Pro borstelt u de vacht makkelijk los. Door de flexibele borstelkop zijn de Les Poochs borstels minder belastend voor mens en dier. Hiermee bespaart u de helft van de tijd met het borstellen. Het kleine model is geschikt voor honden tot 20 kg en ideaal voor de moeilijk bereikbare plaatsen bij grotere honden. Zeer geschikt voor honden als de australian labradoodle en de Barbet en andere langharige rassen.

Trefwoorden: hondenborstels

Andere producten en diensten van Cato's Droom

Vetericyn wond-en huidverzorging van Cato's Droom thumbnail
25-07-2014

Vetericyn wond-en huidverzorging

Vetericyn Wond- en Huidverzorging is veilig, niet-giftig en is vrij van alcohol, steroïden of antibiotica. Vetericyn maakt de zorg voor uw dieren makkelijk en simpel.


Soft bench opvouwbaar van Cato's Droom thumbnail
25-07-2014

Soft bench opvouwbaar

Hoog kwaliteit soft bench opvouwbaar


Jassen van Cato's Droom thumbnail
25-07-2014

Jassen

Stijlvolle damesjas, parka speciaal voor de hondenbezitter. Alle specifieke Owney zak indeling, met o.a. poepzakjes systeem, en de tunnelzak op de rug voor speeltjes / dummy /riemen, bril, rijbewijs etc. In de bovenste insteekzakken kan het uitneembare beloningszakje in gedaan worden, aan de zijkanten van de insteekzakken zitten ook zakken met een rits. Tunnelkoord, de vaste capuchon is verstelbaar. Veel opberg mogelijkheden. Alles in zakken, alleen met je hond op pad zonder ballas