CreaCoach praktijk voor relatietherapie en life coaching

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zaanstraat 6 N , 8226 ND Lelystad, Flevoland

E-mail

Over CreaCoach praktijk voor relatietherapie en life coaching

Relatietherapie

Binnen CreaCoach, praktijk voor life-coaching en relatietherapie, kijk ik naar wat jij als individu of jullie als stel nodig hebben. Dit is het startpunt van waaruit we samen op zoek gaan naar hoe ik jou of jullie het beste kan helpen op jullie weg naar een gelukkig en succesvol leven dat in balans is.

Bij relatietherapie gaat het natuurlijk om jullie samen. Het is hierbij heel erg belangrijk dat jullie gemotiveerd zijn samen een weg te vinden. Dat is hard werken en niet altijd makkelijk, maar maak je geen zorgen, jullie staan er niet alleen voor. Mijn rol is om jullie te steunen, inzichten te geven en te helpen bij het vinden van een nieuwe manier om (weer) liefdevol met elkaar om te kunnen gaan. Als relatie therapeut maak ik gebruik van de EFT methode. Deze methode gaat er van uit dat alles wat jullie ervaren, voelen en doen heel verklaarbaar is als we de complete achtergrond kennen. Door samen goed te leren begrijpen waarom het nou steeds zo escaleert of waarom je je zo verwijderd voelt van elkaar help ik jullie om je weer verbonden te voelen met elkaar, vertrouwen op te bouwen of elkaar te leren begrijpen. Ik help jullie woorden te geven aan pijn, verdriet maar ook aan de dingen die je in elkaar waardeert. Zo bouwen we samen aan een gelukkigere toekomst voor jullie samen en jullie gezin.

Individueel

Ook als je single bent kun je moeite hebben met relaties. "Waarom tref ik altijd de verkeerde?" is een vraag die ik veel hoor. Ik kan je helpen om inzicht te krijgen en om de juiste partner te vinden. Ook help ik cliënten die hoogsensitief zijn of in een burn-out zitten. Door mijn achtergrond als EFT therapeut en relatietherapeut kunnen we deze problemen bij de wortel aan pakken.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/creacoachnederland/
Twitter: https://twitter.com/balancedlove

Categorieën: Dating Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CreaCoach praktijk voor relatietherapie en life coaching in Zaanstraat 6 N, Lelystad Flevoland 8226 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Lelystad Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lelystad Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lelystad Flevoland, 8226 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825655]