DCA introduceert gesproken marktinformatie varkens

Door: Dienstencentrum Agrarische Markt  23-03-2006
Trefwoorden: Landbouw, Varkenshouderij

Op de website van Dienstencentrum Agrarische Markt bv (DCA), www.varkensmarkt.nl, kunt u vanaf vandaag dagelijkse marktcommentaren en bespiegelingen over de ontwikkeling van de varkensprijzen en de varkenstermijnmarkt beluisteren. DCA is hiermee de eerste organisatie in Europa die op deze manier probeert risicomanagement en marktinformatie te combineren tot een zeer toegankelijke dienstverlening. Hierdoor creëert DCA een zeer laagdrempelig product waarbij mensen al luisterend op de hoogte kunnen blijven van de marktontwikkeling.

De website www.varkensmarkt.nl is een platform, waar marktinformatie over de varkensmarkt samenkomt. In de korte tijd waarin deze website is geïntegreerd in de website www.dca-markt.nl, wordt de site zeer druk bezocht (maandelijks 600.000 hits). Naast prijsrisicostrategieën, marktanalyses, historische marktgegevens en actuele marktinformatie over de varkensmarkt introduceert DCA nu de gesproken marktinfo.

Hoe werkt het?
Voor het beluisteren van de marktinformatie heeft u een computer nodig die beschikt over Windows Mediaplayer, een geluidskaart en speakers.

Trefwoorden: Landbouw, Varkenshouderij

Contact Dienstencentrum Agrarische Markt

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share