Heutink Ontwikkeling en Bouw

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Platinastraat 4 , 8211 AR Lelystad, Flevoland

E-mail

Over Heutink Ontwikkeling en Bouw

Ontwerp en bouw
Voor Heutink is het ontwerpen en bouwen van woningen al generaties lang dagelijks werk. De onderneming is opgericht in 1921 en opereert vanuit twee regiokantoren in Genemuiden en Lelystad. Heutink is een professionele onderneming die zijn bestaansrecht heeft bewezen. Ook gemeenten en welstandscommissies kennen onze ervaring.

Familiebedrijf
Heutink is een familiebedrijf met een no-nonsense benadering. Dit vertaalt zich naar een prettige samenwerking met medewerkers die zich persoonlijk betrokken voelen bij het ontwerp en de bouw van een woning.

Traditionele bouwmethode
Heutink bouwt volgens de traditionele bouwmethode. Oftewel, wij bouwen ambachtelijk, steen voor steen. Traditionele bouw biedt meer mogelijkheden. Wij hoeven geen rekening te houden met prefab elementen en kunnen daardoor bijzonder flexibel ontwerpen en bouwen. Zelfs als de bouw al is gestart, zijn er nog diverse wijzigingen aan te brengen.

Daarnaast heeft onze traditionele bouw een hoge bouwkwaliteit tot gevolg. Mocht u de woning ooit weer willen verkopen, dan zal dit zeker de verkoopprijs gunstig beïnvloeden.

Alles onder één dak
Heutink heeft alle disciplines van het bouwen onder één dak: het architectenbureau, het bouwbedrijf en het servicebedrijf. Eén partij regelt het ontwerp, de vergunningen, de bouw en de afwerking van uw woning.

Om de organisatie, tijdsplanning en bouwkwaliteit op een hoog niveau te houden, beschikt Heutink over eigen metsel, timmer, dakdekkers, tegelzetters en lijmploegen. Het is immers van groot belang dat uw woning in een goede tijdsplanning wordt uitgevoerd, zonder dat daarbij afbreuk wordt gedaan aan ontwerp en kwaliteit.

Op alle relevante vakgebieden, die met de bouw te maken heeft, heeft Heutink up-to-date kennis in eigen huis. En dat maakt het een stuk eenvoudiger.

Eigen architecten
Heutink heeft eigen architecten in dienst, die ingeschreven staan in het architectenregister.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Heutink Ontwikkeling en Bouw in Platinastraat 4, Lelystad Flevoland 8211 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Lelystad Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lelystad Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lelystad Flevoland, 8211 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818508]