LeerMaatWerk PaCT

Door: Leermaatwerk  29-04-2014
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Zakelijke Dienstverlening, Personal Coaching

LeerMaatWerk PaCT is een persoonlijk advies en coachingstraject wat voor u op basis van uw coachvraag op maat wordt ontwikkeld. De methode die LeerMaatWerk hanteert is gebaseerd op de Rationeel Emotieve Therapie (de “RET”) en socratische vragen. Daarnaast worden technieken gehanteerd uit het oplossingsgericht coachen. Wat deze methode zo efficiënt maakt is de systematische verbinding tussen RET, socratische vragen en oplossingsgericht werken. http://leermaatwerk.nl/media/publicaties/LeerMaatWerk_Pact.pdf.

Trefwoorden: Coach, Leiderschap Ontwikkeling, Management Coaching, Personal Coaching, persoonlijk advies en coachtraject, Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijke Ontwikkeling, Zakelijke Dienstverlening,

Andere producten en diensten van Leermaatwerk

29-04-2014

Battlefieldtour

We vergelijken de bedrijfsprocessen met de processen van een militair apparaat uit de 2e wereld oorlog. Vaak komen deze processen verbazingwekkend over een met onze dagelijkse werkelijkheid en zijn alleen de gevolgen van een besluit ontzettend anders. Omdat de oorsprong van het hedendaagse leiderschap en management ligt in de militaire historie nemen wij u mee de recente historie in en bieden u een geweldige beleving. Deze beleving is de basis voor een bedrijfskundig en opleidingskundig advi


Trainers cursus van Leermaatwerk thumbnail
29-04-2014

Trainers cursus

Voor elk niveau trainer is er een passende didactische cursus. Omdat de markt altijd in beweging is, is het vak van trainer dat ook altijd. Wij reiken u de nieuwste methodes en werkvormen aan zodat u trainingsspecialist wordt en blijft. Er is geen grotere voldoening en verantwoordelijkheid dan bijdragen in de ontwikkeling van (vak)mensen.


29-04-2014

Leergang leiderschap

Op elk niveau leergang houden wij u spiegels voor en zetten wij u regelmatig op een ander been. U leert van de ervaring van onze troaches, maar ook van de feedback en ervaringen van uw collega-deelnemers. Vanuit zicht op uw eigen drijfveren en overtuigingen en uitgaande van uw kracht maakt u stappen in uw persoonlijke ontwikkeling en versterkt u uw authentiek leiderschap.


29-04-2014

competentie ontwikkel matrix

Competentie ontwikkel matrix stelt u instaat competentie profielen van functies te formuleren en hierop de medewerkers te beoordelen. Met een P.O.P. kunt u zelf het grootste deel van de ontwikkeling faciliteren zonder hulp van (dure) externe opleiders.