PCF Holland Ongediertebestrijding

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Apolloweg 138 , 8239 DA Lelystad, Flevoland

E-mail

Over PCF Holland Ongediertebestrijding

Wij bieden u de oplossing om plagen van muizen, ratten, kakkerlakken, insecten en vele andere soorten blijvend onder controle te krijgen. Heeft u te maken met HACCP, BRC, IFS, GMP+, AIB of één van de andere hygiëne en kwaliteits standaards, dan is een goed plaagdier management programma noodzakelijk.

Gassing en houtbescherming behoort tot de mogelijkheden.

Vogels en grotere zoogdieren zijn vaak beschermd. Voor deze dieren zoals meeuwen, kippen, ganzen en duiven is speciale kennis vereist om hen te weren, te verhuizen of te vangen. Omdat vogels en grotere zoogdieren vaak beschermd zijn, is voor het weren, vangen of verhuizen van deze dieren speciale kennis vereist. Dit begint bv. Met het aanvragen van benodigde ontheffingen. Het vangen, weren en verhuizen gebeurt volgens de regels en wordt vakkundig door onze specialisten uitgevoerd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pest Controller

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is PCF Holland Ongediertebestrijding in Apolloweg 138, Lelystad Flevoland 8239 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Lelystad Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lelystad Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lelystad Flevoland, 8239 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3691408]