SiteRadar BV

Afdrukken

Is SiteRadar BV incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Archipel 35-06 , 8224 HK Lelystad, Flevoland

E-mail

Over SiteRadar BV

SiteRadar tijdelijke bouwplaatsbeveiliging

Als u een (mobiel) beveiligingssysteem wilt waarmee onder alle weersomstandigheden een gebied met een straal van ruim 350 meter (ca. 100.000 m²) beveiligd kan worden en volledig transparant is qua werking, melding, opvolging en monitoring van de hardware, is SiteRadar de oplossing.

De SiteRadar-unit is een bouwplaatsbeveiliging systeem waarmee met behulp van 360° radardetectie en ondersteuning van camerabeelden iedere relevante beweging in een gebied wordt gedetecteerd. Zodra er een beweging in een “alarm-zone” en/of “alert-zone” wordt waargenomen, zal de camera op de betreffende zone inzoomen en een melding generen aan de eigen en/of externe beveiliging.

Indien de opvolging niet snel genoegd plaatsvindt, zal doormelding naar een Particuliere Alarm Centrale (PAC) plaatsvinden. De te volgen workflow, tijden etc. kan per project met u worden bepaald.

Kaart

Is SiteRadar BV in Archipel 35-06, Lelystad Flevoland 8224 HK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bewaking diensten in Lelystad Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lelystad Bewaking per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lelystad Flevoland, 8224 HK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227028]