Samen ONbeperkt genieten

Samen ONbeperkt genieten van Stichting de Vleugeltjes

Door: Stichting de Vleugeltjes  31-08-2011
Trefwoorden: Activiteiten, Vrijwilligers, Gehandicapt

De stichting de Vleugeltjes organiseert activiteiten voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. De Stichting de Vleugeltjes tracht haar doel onder meer te verwezelijken door het organiseren van activiteiten zoals; dagtrips, weekenden en feesten die aansluiten op de interesses van de doelgroep, door rederlijkerwijs rekening te houden met achtergrond, niveau, leeftijd,mogelijkheden en tijd.De Stichting de vleugeltjes wordt geheel gedragen door enthousiaste vrijwilligers. Alle gelden worden volledig besteed aan de doelgroep.

Trefwoorden: Activiteiten, Gehandicapt, Lichamelijk Gehandicapten, Lichamelijke Beperking, Mantelzorgers, Samen onbeperkt genieten, Vrijwilligers,

Contact Stichting de Vleugeltjes

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Stichting de Vleugeltjes

17-02-2011

Stichting de Vleugeltjes voor samen onbeperkt genieten

Stichting de Vleugeltjes kent geen drempels, er hoeft geen indicatie aangevraagd te worden en niemand hoeft een eigen bijdrage te betalen vanuit de AWBZ zorg of vanuit het PGB. De enige eis die wij stellen aan onze gasten en vrijwilligers is dat je wilt en kunt genieten van de activiteiten op basis van respect en aandacht voor elkaar.


Samen onbeperkt genieten van Stichting de Vleugeltjes thumbnail
17-02-2011

Samen onbeperkt genieten

Ofschoon de integratie van mensen met een beperking volop in de publiciteit staat, blijkt het in de praktijk vaak onmogelijk om volwaardig te participeren.