Trouwfotografie Nico Schlichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tjalk 3334 , 8232 MD Lelystad, Flevoland

E-mail

Over Trouwfotografie Nico Schlichting

Nico Schlichting is gespecialiseerd in bruiloftsfotografie en maakt dat u, zonder al te diep in de buidel te hoeven tasten, nog jarenlang zult nagenieten van de bijzondere dag waarop u elkaar het jawoord gaf. Mijn leven lang ben ik al fanatiek hobbyfotograaf. In 2007 maakte ik van mijn hobby mijn beroep. Sindsdien ben ik in heel Nederland onderweg als trouwfotograaf.
Waar gaat het mij om? De unieke sfeer van uw bruiloft vereeuwigen: emoties vangen, bijzondere lichtval vastleggen, de kleine momenten die een glimlach op je gezicht toveren. Iedere bruiloft is compleet anders.

Omdat je nooit kunt inschatten hoe lang een feest gaat duren (en omdat ik het gewoon veel te leuk vind om te fotograferen) zijn mijn prijzen niet afhankelijk van de duur van uw bruiloft. U betaalt een vaste all-in-prijs. Ik bied daarbij de volgende twee varianten voor een gehele dag aan: digitale foto's (zonder fotoboek) € 580,--
digitale foto's (met luxe fotoboek) € 690,--
Dagdelen zijn ook mogelijk. Voorbeeld: dagdeel 6 uur € 330,-- (zonder fotoboek) / € 510,-- (met fotoboek).

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Photographers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Trouwfotografie Nico Schlichting in Tjalk 3334, Lelystad Flevoland 8232 MD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Lelystad Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lelystad Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lelystad Flevoland, 8232 MD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825099]