Uniserv benoemt Gerard Heijnen tot directielid

Door: Uniserv  17-07-2008
Trefwoorden: Consultancy, Ict, Directie

Lelystad, 16 juli 2008 - Uniserv, outsourcingspartner op het gebied van financiële dienstverlening, heeft Gerard Heijnen aangesteld als interim manager. In deze functie is hij als directielid verantwoordelijk voor de operationele zaken van Uniserv. Hij is benoemd om de professionaliseringsslag bij Uniserv vorm te geven. Enkele van zijn taken zijn het doorlichten van de administratieve processen en contracten in het kader van de SAS 70, het inrichten van een ICT-governance en ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plekken terecht komen. Kortom: een efficiencyslag om de klanten van Uniserv nog beter van dienst te zijn.

Gerard Heijnen heeft op het gebied van veranderingsprocessen zijn sporen verdiend. Onder andere bij AXA verzekeringen heeft hij op verzoek van de Raad van Bestuur als extern deskundige deelgenomen aan een interne reorganisatie. Op dit moment beheert Gerard een regionaal georiënteerd professioneel assurantiekantoor met acht medewerkers. Deze functie heeft hij tijdelijk ingeruild voor zijn huidige opdracht, waar hij zich fulltime op zal gaan richten.

“Uniserv heeft zich tot nu toe in de pioniersfase bevonden. Er wordt op dit moment hard gewerkt om het bedrijf naar een professioneler niveau te tillen”, aldus Gerard. “Door de rollen binnen Uniserv goed af te bakenen en te werken met duidelijke, goed beschreven, administratieve processen moet dit op korte termijn gerealiseerd kunnen worden. De medewerkers van Uniserv ondersteunen deze uitdaging en gezamenlijk zullen we er aan werken om Uniserv naar de volgende bedrijfskundige fase te begeleiden.”

--------------------

Noot voor de redactie: er is een hoge resolutie foto van Gerard Heijnen beschikbaar.

Over Uniserv
Uniserv stelt als ervaren outsourcingpartner opdrachtgevers in staat om alle vormen van levensverzekeringen en beschikbare premie-pensioenen via internet te verkopen en te administreren. Uniserv ontwikkelde applicaties en diensten waarmee organisaties hun performance kunnen verbeteren. Het uitbesteden van de levensverzekeringsadministratie levert zowel kleine als (middel-) grote partijen, zoals verzekeringsmaatschappijen, intermediairorganisaties en pensioenfondsen, schaalvoordelen op.
De oplossingen van Uniserv zorgen voor een betere beheersbaarheid en voorspelbaarheid van kosten en een eenvoudiger beheer van processen en technologie. De applicaties zijn generiek van opzet en kunnen door meerdere partijen op afstand worden gebruikt.
Daarnaast biedt Uniserv haar opdrachtgevers consultancydiensten op het gebied van procesoptimalisatie en de inrichting van verzekeringsadministraties. Meer informatie: www.uniserv.nl

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
Telefoon: 035 582 27 30
Email: [email protected]Trefwoorden: Consultancy, Directie, Financiele Dienstverlening, Ict, Uniserv