Uniserv benoemt Rik Douwes tot directievoorzitter

Uniserv benoemt Rik Douwes tot directievoorzitter van Uniserv

Door: Uniserv  20-06-2007
Trefwoorden: Uniserv

Lelystad, 19 juni 2007 – Uniserv, outsourcingpartner op het gebied van levensverzekeringsadministraties, heeft Rik Douwes benoemd tot directievoorzitter. In deze functie richt hij zich op Business Development en met name op de uitbouw van de activiteiten.

Rik Douwes heeft veel ervaring met de inrichting van Shared Service Centra, Business Process Outsourcing en ketenintegratie binnen de financiële dienstverlening. Zo was hij voorheen directeur bij Bouwfonds Hypotheken, waar hij één van de grondleggers was van het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Tevens was hij oprichter en CEO van STATER, dienstverlener voor de hypothecaire markt. Eerder werkte hij bij Accenture als Senior Executive en was in die functie onder andere verantwoordelijk voor Accenture Insurance Services.

“Uniserv biedt organisaties de mogelijkheid hun performance aanzienlijk te verbeteren door het uitbesteden van de levensverzekeringsadministratie”, zegt Rik Douwes. “De huidige ontvlechting van de markt, waarbij bedrijfsketens steeds meer in elkaar schuiven, leidt tot een nieuwe roldefinitie van gevestigde spelers en benadrukt de noodzaak voor de integratie van administratrice processen. Doordat Uniserv klanten helpt in het gehele traject, van consultancy, ICT-sourcing tot Business Process Outsourcing, helpen we organisaties een constructieve bijdrage te leveren aan de huidige marktontwikkelingen.”

-----------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Rik Douwes, directievoorzitter van Uniserv.

Over Uniserv
Uniserv, opgericht in 2000, is een ervaren outsourcingpartner die opdrachtgevers in staat stelt om alle vormen van levensverzekeringen en beschikbare premie-pensioenen via internet te verkopen en te administreren. Uniserv ontwikkelde daartoe applicaties en diensten waarmee organisaties hun performance aanzienlijk kunnen verbeteren. Het uitbesteden van de levensverzekeringsadministratie levert zowel kleine als (middel-)grote partijen, zoals verzekeringsmaatschappijen, intermediairorganisaties en pensioenfondsen, schaalvoordelen op.
De oplossingen van Uniserv zorgen voor een betere beheersbaarheid en voorspelbaarheid van kosten en een eenvoudiger beheer van processen en technologie. De applicaties zijn generiek van opzet en kunnen door meerdere partijen op afstand worden gebruikt.
Daarnaast biedt Uniserv haar opdrachtgevers consultancydiensten op het gebied van procesoptimalisatie en de inrichting van verzekeringsadministraties. Meer informatie: www.uniserv.nl  

Meer informatie:
Marcommit PR
Leonie Bosman-Schouwenaar
Telefoon: 035 582 27 30
Email: [email protected]  

Trefwoorden: Uniserv