Gewichtsconsulent helpt met blijvend afslanken

Door: Shape Care International  14-01-2009

Een man verbrandt gemiddeld 2.500 kcal. en een vrouw gemiddeld 2.000 kcal. Een gemiddeld gezond dieet komt niet snel onder de 1.500 kcal, waardoor een man als hij een dieet volgt gemiddeld 1.000 kcal vet verbrandt en een vrouw slechts 500. Veel lager moet je niet zitten omdat je anders te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt en/of je lichaam op de spaarstand gaat. En dit laatste kan weer zorgen dat de gemiddelde verbranding omlaag gaat, waardoor je weer minder reservers zult verbranden.

Eén kilo vet verbranden kost ongeveer 7.700 kcal, zodat je uit kunt rekenen hoe lang het gemiddeld duurt om één kilo af te vallen. Eet je te weinig voedingsstoffen zoals eiwitten, dan zal het lichaam sneller geneigd zijn om spierweefsel te verbranden dan vet en dat is niet de bedoeling als je wilt afvallen. Je wilt vet kwijtraken en geen essentiële bouwstoffen. Het is dus lastig om af te vallen én toch de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitaminen, mineralen, eitwitten, koolhydraten etc. binnen te krijgen.

Daarom werken wij met de voedingsshakes van Herbalife. Door 2 maaltijden te vervangen door een Herbalife voedingsshake, ben je verzekerd van alle noodzakelijke voedingsstoffen. Daarnaast een gezonde magere maaltijd en 3 lichte tussendoortjes en je bent in principe klaar. En toch maar 1.250 kcal. op een dag. Snel, makkelijk en lekker ! En de Herbalife maaltijden kosten niet veel meer dan de maaltijden die je normaal gesproken zou eten en nu moet vervangen. Verbrandt je niet genoeg kcal. dan adviseren wij altijd om (meer) te gaan bewegen. Een half uur per dag moet in te passen zijn. Blijvend gewichtsverlies moet namelijk ook leiden tot een gedragsverandering !

Om onze klanten verder te helpen weten wij alles over voeding. We hebben meer dan 14 jaar ervaring en zijn in het bezit van de diploma's voedingsleer en gewichtsconsulent.
We hebben regelmatig contact met onze klanten en ondersteunen ze om ook succesvol af te slanken. Vooral de voedings- en bewegingstips vinden onze klanten erg nuttig

Kijk voor meer informatie op onze website www.shapecare.nl


Contact Shape Care International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share