Vandenberg Installatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kamp 15 91 , 8225 DA Lelystad, Flevoland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vandenberg Installatie

Vandenberg Installatiebedrijf Nederland richt zich op tot een belangrijke speler op het gebied van totaal installateur voor de bouw, verbouw, zonnepanelen, renovatie, badkamers,

cv onderhoud, installatie en elektra.
Werkzaamheden zoals verwarming, luchtbehandeling, airco, water- en gasleidingen in het pand, als riool, zink- ,dakwerkzaamheden, maar ook beton cire behoren tot onze werkzaamheden.

Door een combinatie van kennis en ervaring en het werken met A-merk gekwalificeerde leveranciers, zijn wij in staat een product te leveren wat voldoet aan alle wensen en voorschriften waaraan een installatiebedrijf moet voldoen.

Visie:
Technische installaties innoveren om het energieverbruik te minimaliseren, dit past bij het duurzaam energieverbruik. Daarnaast stelt de mens steeds hogere eisen aan comfort. Door de ontwikkeling van de meet- en regeltechniek en ICT volgen de nieuwe technische mogelijkheden elkaar snel op.
Wij bereiken onze doelstellingen door klantgericht te werken. Een open houding en duidelijke communicatie spelen hierin de grote rol.

Wij installeren hoogwaardige installaties. Ons team is het meest waardevolle gereedschap. We blijven leren, niet alleen door opleidingen maar ook van onze klanten, leveranciers en van elkaar.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vandenberg Installatie in Kamp 15 91, Lelystad Flevoland 8225 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Lelystad Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lelystad Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lelystad Flevoland, 8225 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824227]