Transporteur gezocht? Er staan 150 vrachtwagens voor u klaar.

Transporteur gezocht? Er staan 150 vrachtwagens voor u klaar. van veilingvervoer.nl

Door: veilingvervoer.nl  18-02-2015
Trefwoorden: Freight, Goedkoop, Gratis

Op www.veilingvervoer.nl kunt u goederen aanbieden om een marktconform aanbod te krijgen voor het transporteren van deze goederen naar de gewenste bestemming. Sinds de introductie van ons nieuwe platform in januari zien wij een groeiende belangstelling in de markt. Enkele tientallen transporteurs en aanbieders van vracht hebben inmiddels via ons platform elkaar gevonden. Wat maakt www.veilingvervoer.nl nu zo interessant? Simpelweg binnen 1 minuut kan het transport op de site aangemeld worden en de veiling starten of een bieding op een gepubliceerde vracht uitgevoerd worden. Hiermee bespaart u direct op de kosten die u maakt voor het verwerven van de economisch meest gunstige aanbieder van transport, of het verwerven van vrachten om de (retour)rit beter benut te krijgen. Na het sluiten van de veiling worden partijen bij elkaar gebracht en kan de vracht onderling afgehandeld worden. Het platform www.veilingvervoer.nl is de mogelijkheid om bieders en aanbieders in de transportsector bij elkaar te brengen. Een tool die er toe bijdraagt om efficiënter gebruik te maken van de beschikbare tijd van de planners. Uiteindelijk een win-win situatie voor alle partijen. Wij zouden graag hierover met u van gedachten willen wisselen. Wanneer zou dat u goed uit komen? Meer weten over het platform? Kijk bij www.veilingvervoer.nl en registreer als gebruiker. Of, bij vragen, neem gerust contact op met één van onze adviseurs. Mail ons op [email protected] om de code op te vragen die u in staat stelt een keer gratis gebruik te maken van het platform. W: www.veilingvervoer.nl E: [email protected] John Kooiman Gregory Stuurman 06 514 27 569 06 133 82 997

Trefwoorden: aanbod transport, Cargo, Cheap, Freight, Goedkoop, Gratis, Internationaal Transportbedrijf, transport regelen, transportbedrijf gezocht, Transporteur, Vrachtaanbod, Vrachtvervoer,

Ander nieuws en updates van veilingvervoer.nl

Transport naar Duitsland gezocht? Er staan 150 vrachtwagens voor u klaar. van veilingvervoer.nl thumbnail
19-02-2015

Transport naar Duitsland gezocht? Er staan 150 vrachtwagens voor u klaar.

Goedkoop transport door heel Europa. Aanbod van vracht en transport vindt u hier op www.veilingvervoer.nl van elke regio naar elke regio.


Transporteur gezocht? Er staan 150 vrachtwagens voor u klaar. van veilingvervoer.nl thumbnail
18-02-2015

Transporteur gezocht? Er staan 150 vrachtwagens voor u klaar.

Transporteur gezocht of zoekt u aanbod in vracht? Veilingvervoer.nl is ons webbased platform waar vraag en aanbod voor de transportsector bij elkaar komen.


Actie Nu 2 gratis veilingen van veilingvervoer.nl thumbnail
16-02-2015

Actie Nu 2 gratis veilingen

Aanbod en vraag in de transportsector nu met altijd de scherpste offerte of de meest marktconforme prijs om vervoer van goederen te regelen.