Woonzorg Flevoland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meentweg 12 , 8224 BP Lelystad, Flevoland

E-mail

Over Woonzorg Flevoland


Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Wij bieden dit in onze moderne woonzorglocaties; Hanzeborg, De Uiterton, De Bolder en Vergeten Landleven én via onze thuiszorg. Wij zijn een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. En zijn respectvol en flexibel als het gaat om de wensen van onze cliënten; wij gaan daarbij uit van mogelijkheden!

Voor wie?
Onze zorg en diensten zijn erop gericht om ouderen met lichamelijke en psychogeriatrische (bijv. dementie) zorgvragen de ondersteuning én zorg te bieden die zij nodig hebben. Ook verlenen wij thuiszorg aan mensen, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen met onze zorg en ondersteuning.

Goede zorg
Goede zorg vinden wij vanzelfsprekend. Het meest belangrijke vinden wij dat onze klanten zich thuis én gerespecteerd voelen. Wij vinden het een uitdaging om onze zorg en diensten nog beter te maken en af te stemmen op de wensen van onze klanten. Wij denken in mogelijkheden en zijn creatief als het gaat om het beantwoorden van hun vragen. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste inzichten en technologieën. Naast onze medewerkers hebben mantelzorgers én vrijwilligers een belangrijke plaats in onze dienstverlening. Zij weten als geen ander wat de wensen en verlangens van hun naasten zijn. Daar leren wij graag van!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Woonzorg Flevoland in Meentweg 12, Lelystad Flevoland 8224 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Lelystad Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lelystad Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lelystad Flevoland, 8224 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751941]