Timmermans Constructie en Dienstverlening

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vollenhoverweg 24 , 8316 PZ Marknesse, Flevoland

E-mail

Over Timmermans Constructie en Dienstverlening

Timmermans Constructie en Dienstverlening is gespecialiseerd in het bewerken van vele soorten metaal. Begonnen in 2005 met het vervaardigen van sierhekwerken zijn er in de laatste jaren al behoorlijk wat andere, soms, grote constructies bij gekomen.

Timmermans constructie maakt een breed scala aan producten zoals: hekwerken, balkons, bunkers voor aardappelen of houtsnippers, machines voor de landbouw en tulpenteelt, constructies (bouw), poorten en tuindecoratie. Alles op maat gemaakt en toegesneden op uw specifieke situatie. Soms met glas, soms met hout, maar altijd met staal. Ook kunt u bij ons terecht voor nieuw te ontwikkelen produkten, zo hebben we een nieuw soort kubs kistendraaier ontwikkelt voor de landbouw

De kracht van ons is dat we voor diverse bedrijfstakken actief zijn, zoals de land-en tuinbouw, recreatie en industrie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Timmermans Constructie en Dienstverlening in Vollenhoverweg 24, Marknesse Flevoland 8316 PZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Marknesse Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Marknesse Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Marknesse Flevoland, 8316 PZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826536]