Blesco-Glaszettersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marsdiep 26 , 8321 MC Urk, Flevoland

E-mail

Over Blesco-Glaszettersbedrijf

Welkom bij Blesco!

Blesco Glaszettersbedijf bedrijf bestaat sinds 1992 en is vanaf die tijd uitgegroeid tot een toonaangevend glaszettersbedrijf op Urk en omstreken. We hebben ons weten te onderscheiden door een uitgebreid leveringspakket. En door kennis en ervaring weten wij dat Service met een hoofdletter S geschreven dient te worden.

Rinkel de Kinkel!

Glasschade ontstaat altijd als het niet uitkomt. En daarom is het van groot belang dat de schade snel en vakkundig wordt hersteld.Onze glasservice is 24/7 bereikbaar en is indien noodzakelijk binnen een half uur ter plaatse. Glasschade melden? Bel dan direct (0527) 684431

Blesco bestaat al sinds 1991. Klaas van de berg begon in een box van 3 bij 5 meter maar al snel werd dit te klein want het werd steeds drukker en al snel verhuisde hij naar de schuur/woning die hij kon kopen van een zijlmakerij.

Dit leek op het eerste gezicht een gezicht pand maar ook hier groeide hij uit zijn jasje want er kwamen steeds meer werkzaamheden bij zoals slijpwerk en natuurlijk zijn grote hobby het maken van glas in lood en gebrandschilderde ramen als ook het zandstralen van glas.

We hadden toen een dubbel probleem want het glaszetten viel moeilijk te combineren met het maken van glas in lood daar het te druk werd voor Klaas alleen.

Daarom is zijn zoon Pieter in het vak gerold en die heeft zich op het glaszetten gerichten Klaas op het maken van glas in lood en alles wat er bij hoort.Ook hebben we weer een ander pand gekocht want er moesten machines bij komen zoals slijpmachines -boormachines een oven en een zandstraal cabine, etc, maar zoals je al raad was dit pand al snel weer te klein en hebben ze in 2008 een pand gekocht van 17-35 meter met een verdieping helemaal voor het glas in lood en de andere werkzaam heden en beneden voor het glaszetten.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Glass Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Blesco-Glaszettersbedrijf in Marsdiep 26, Urk Flevoland 8321 MC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Urk Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Urk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Urk Flevoland, 8321 MC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3666510]