Brandweer Lelystad kiest voor GeoFire van GISCare

Brandweer Lelystad kiest voor GeoFire van GISCare van Giscare Software Solutions

Door: Giscare Software Solutions  16-01-2008

Een moderne oplossing hiervoor is het inzetten van Geografische Informatie Systemen (GIS). GIS toepassingen kunnen immers worden gebruikt voor het verbeteren van de beantwoording van een brandmelding. En dat betekent tijdswinst. Maar dan gaat het niet alleen om het goed in kaart brengen van de kortste routes naar de brand, ook wordt GIS ingezet voor het vinden van de dichtstbijzijnde brandkranen.

Brandweer Lelystad is zich bewust van het feit dat GIS een onmisbare aanvulling in de brandbestrijding is en heeft gekozen voor de aanschaf van ‘GeoFire’ van GISCare Software Solutions BV uit Marknesse.

Het GIS-systeem ‘GeoFire’ biedt een aanzienlijke tijdswinst bij de toegang tot de noodzakelijke geografische informatie. Brandweer Lelystad heeft via een pen-PC direct toegang tot alle vitale informatie met een simpele 'touch' op het scherm.

Niet alleen Brandweer Lelystad is enthousiast over de mogelijkheden. Onlangs is Brandweer Roermond ook overgestapt op GeoFire, en meerdere korpsen hebben inmiddels interesse getoond.
GeoFire heeft immers bewezen een waardevolle troef zijn in het beheren en toegankelijk maken van brandweerinformatie.
Wilt u ook meer informatie over de voordelen van GeoFire? Neem dan contact op met de heer Hoefnagel van GISCare Software Solutions BV, telefoon: 0527-243 844 of 06 1320 5610.


Contact Giscare Software Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share