Schiphol Service

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrierondweg 27 , 8321 EC Urk, Flevoland

E-mail

Over Schiphol Service

t Taxi Van Slooten-Flevoland Personenvervoer op weg naar Schiphol of andere luchthaven van uw keuze.
Uw reis begint en eindigt bij uw thuis. Als u taxivervoer naar Schiphol of naar een andere luchthaven wilt regelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u het vervoer over de weg voor een redelijke vaste prijs.

Onze chauffeurs zijn representatief en servicegericht. Zij zorgen er voor dat u zonder zorgen aan uw reis naar Schiphol kunt beginnen. U wordt per luxe wagen of personenbus keurig op tijd van huis gehaald en voor de vertrekhal bij de juiste terminal afgezet. Wij vervoeren u op comfortabele wijze naar Schiphol of andere luchthaven van uw keuze.

Bespreekt u ook de terugrit, dan staan we keurig bij de aankomsthal voor u klaar, om u samen met uw bagage weer thuis te brengen.

Een taxi-rit reserveren kan simpelweg online. Reserveren doet u minimaal 48 uur van te voren.

Uw reservering wordt per email bevestigd. Zijn er vragen dan kunt u ons altijd bereiken via het reserveringsnummer 088 - 16 16 150.

Het is mogelijk dat u samen met andere passagiers wordt vervoerd. U hebt echter altijd de keus om te reserveren voor een privé-taxi. Het prijskaartje is hierbij verschillend. Ook bij gecombineerd vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken over de vertrek of aankomsttijden. U wordt tijdig geïnformeerd. Ook zakelijke reizigers hebben aan ons een uitstekende vervoerspartner.

Ons wagenpark is uitstekend uitgerust en staat ter beschikking voor de individuele reiziger tot groepen van 25 personen. De prijs voor het vervoer naar Schiphol voor groepen, meer dan 8 personen, is op aanvraag.

Voordelen:
- u hoeft geen gebruik te maken van het openbaar vervoer.
- hierdoor geen gesleep met bagage, dit doen wij voor u.
- geen parkeerkosten op Schiphol of andere luchthaven
- 24 uurs service
- u hoeft geen beroep te doen op familie, vrienden, kennissen of buren.<
- geen kosten voor brandstof
- geen risico van beschadiging van uw auto

Schipholservicenu.nl...

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schiphol Service in Industrierondweg 27, Urk Flevoland 8321 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Urk Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Urk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Urk Flevoland, 8321 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3660764]