't Karrewiel Bloemen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pyramideweg 9 , 8321 CG Urk, Flevoland

E-mail

Over 't Karrewiel Bloemen

Bloemen houden van mensen. Vanuit die gedachte verkoopt 't Karrewiel Bloemen al sinds 1984 bloemen en planten.

Uniek aan 't Karrewiel is het brede assortiment verse bloemen. Drie vier keer per week bezoekt de bloemist de veiling in Aalsmeer om de mooiste bloemen naar Urk te halen. Als klant heeft u daardoor altijd veel keus. Of het nu voor een exclusief en duurder boeket is of een klein bloemetje voor een kleine prijs, bij 't Karrewiel vindt u wat u zoekt.

Naast bloemen en planten verkoopt 't Karrewiel cadeauartikelen en potterie. Ook op interieurgebied is het de moeite waard om eens te komen kijken. 't Karrewiel verzorgt daarnaast bruids- en grafwerk. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via de website, per telefoon of door een bezoekje aan de winkel.

't Karrewiel is een gezellige en mooi aangeklede bloemenzaak waar u altijd even binnen kunt lopen om rond te kijken, een boeket te laten maken of een cadeautje uit te zoeken. Service, kwaliteit en deskundigheid staan bij de medewerkers voorop. Bloemen houden van mensen, maar de medewerkers van 't Karrewiel houden op hun beurt van bloemen. En dat kunt u merken!

Openingstijden:
Ma - Do: 8:30 - 18:00
Vr: 8:30 - 19:00
Za: 8:30 - 16:00

Volg ons op Facebook: 't Karrewiel Bloemen
Volg ons op Twitter: 't Karrewiel Bloemen

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is 't Karrewiel Bloemen in Pyramideweg 9, Urk Flevoland 8321 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Urk Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Urk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Urk Flevoland, 8321 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3732542]