Bandolino.nl Lotte en Charlotte steunen Lotte's Leven

Bandolino.nl Lotte en Charlotte steunen Lotte's Leven van Bandolino

Door: Bandolino  13-12-2013
Trefwoorden: Haba Charlotte, Lotte4Lotte.com, Lottes Leven,

Op 2e kerstdag 2009 kreeg Lotte van der Kort uit Zeewolde buiten haar schuld een bijna fataal auto-ongeluk. Zij lag daarna 8 maanden in coma. Als gevolg van de coma en het ongeluk liep Lotte een hersenbeschadiging op. Zij kan niet praten en nauwelijks bewegen. In Nederland is zij uitbehandeld. Haar hoop is nu gevestigd op een stamcel- en zuurstof behandeling in Mexico en Amerika. Hiervoor is minimaal € 150.000,– nodig en de tijd dringt. Hoe eerder de behandeling start, hoe hoger het verwachte resultaat. Kortom; tijd voor actie !! Lotte heeft alle Lottes van Nederland opgeroepen om mee te helpen dit bedrag bij elkaar te brengen. De kracht van het idee zit in “Lottes zetten zich in voor Lotte” en in het persoonlijk aanspreken van mensen die jou kennen en waarop jij een beroep kunt doen. Er zijn ongeveer 16.000 Lottes in Nederland . De meeste Lottes zijn geboren tussen 1980 en 1990. Dat zijn allemaal leeftijdsgenoten van Lotte. Die Lottes hebben allemaal een familie en vriendenkring die benaderd zou kunnen worden voor een eenmalig, klein bedrag. Stel nu dat iedereen een bedrag van € 5 of € 10 eenmalig zou schenken. Gecombineerd met een grote hoeveelheid mensen moet dat leiden tot het realiseren van het doel. Ook kleinere bedragen zijn uiteraard welkom. Onze Rubens Barn Ark pop Lotte en Haba pop Charlotte steunen deze actie van hun naamgenoot van harte. Per verkochte pop stort Bandolino.nl € 10 op de rekening van Stichting Lotte's Leven. Meer informatie over Lotte en de acties vind je op www.facebook.com/lottesleven http://www.bandolino.nl/lottesleven-lotte4lotte/

Trefwoorden: Haba Charlotte, Lotte4Lotte.com, Lottes Leven, Rubens Barn Ark Lotte,

Ander nieuws en updates van Bandolino

Zorgenvriendjes / Sorgenfresser bij Bandolino.nl van Bandolino thumbnail
02-03-2015

Zorgenvriendjes / Sorgenfresser bij Bandolino.nl

Kinderen hebben zorgen, angsten en behoeften. Natuurlijk proberen ouders deze op tijd te herkennen en er iets aan te doen, maar kinderen houden hun zorgen vaak voor zichzelf. In deze situatie bieden ZORGENVRIENDJES kinderen de perfecte mogelijkheid om hun zorgen privé kwijt te kunnen en discussie te stimuleren.


Korting op Rubens Barn Baby poppen van Bandolino thumbnail
15-01-2015

Korting op Rubens Barn Baby poppen

Profiteer nu van korting op de stoffen poppen uit de babyserie van Rubens-barn.


NIEUW: ANGEL SAND - DE NIEUWE RAGE van Bandolino thumbnail
17-10-2014

NIEUW: ANGEL SAND - DE NIEUWE RAGE

NIEUW: ANGEL SAND - DE NIEUWE RAGE


Nieuwe tassencollectie bij Bandolino.nl van Bandolino thumbnail
10-02-2014

Nieuwe tassencollectie bij Bandolino.nl

Het voorjaar komt eraan dus tijd om de winkel weer eens op te schudden. Afgelopen weken hebben we de nieuwe tassencollecties van diverse merken bekeken en hebben van alles besteld zodat wij snel al die leuke vrolijke tassen weer uit voorraad kunnen leveren. !


Nieuwe hippe loopfietsen van Scratch van Bandolino thumbnail
28-01-2014

Nieuwe hippe loopfietsen van Scratch

Het Franse speelgoedmerk Scratch blijft verrassen. Naast de vrolijke 4-wielers, meubeltjes en verlichting heeft Scratch nu ook mooie vrolijke tweewieler loopfietsen ontworpen.


Bandolino.nl - Kidkraft Speelgoed - Sale van Bandolino thumbnail
14-01-2014

Bandolino.nl - Kidkraft Speelgoed - Sale

Bandolino ruimt op. Deze wintermaanden grote uitverkoop van KidKraft houten speelgoed. KidKraft levert schitterende speelgoedkeukentjes, grote poppenhuizen, kindermeubelen en nog veel meer van hoogstaande kwaliteit! Kijk gauw op http://www.bandolino.nl/kidkraft.html en sla je slag.


Nieuw bij Bandolino: de super wandelwagens van Kees. van Bandolino thumbnail
04-02-2013

Nieuw bij Bandolino: de super wandelwagens van Kees.

Nieuw bij Bandolino: de super wandelwagens van Kees. De Buggy Urban van Kees is in meerdere standen verstelbaar en licht van gewicht. Een must-have voor alle moeders.


Nu leverbaar bij Bandolino: De Early Rider Spherovelo van Bandolino thumbnail
23-01-2013

Nu leverbaar bij Bandolino: De Early Rider Spherovelo

Nu leverbaar bij Bandolino: De Early Rider Spherovelo; een revolutionaire loopfiets voor de allerkleinsten van 1 - 2,5 jaar.


Nieuwe Walvis Tumbling Animal van bObles bij Bandolino.nl van Bandolino thumbnail
23-01-2013

Nieuwe Walvis Tumbling Animal van bObles bij Bandolino.nl

Nieuw bij Bandolino.nl: De nieuwe bObles Nature Walvis!


20% korting op Roze Loopfiets van Bandolino thumbnail
23-08-2012

20% korting op Roze Loopfiets

Speciaal voor de beginnende fietster: Deze leuke houten loopfiets met luchtbanden is geschikt voor kinderen vanaf ca. 2 jaar. Een erg leuke start om het fietsen zonder zijwieltjes straks probleemloos onder de knie te krijgen.


KidKraft kijken, voelen en proberen bij Bandolino.nl van Bandolino thumbnail
06-03-2012

KidKraft kijken, voelen en proberen bij Bandolino.nl

Bandolino.nl heeft een showroom geopend waar een groot deel van het KidKraft speelgoed assortiment opgesteld staat.


Rubens Barn poppencollectie bij Bandolino.nl van Bandolino thumbnail
02-03-2012

Rubens Barn poppencollectie bij Bandolino.nl

Nieuw bij Bandolino: De mooie stoffen poppen van Rubens Barn.


Kidkraft - Roze retrokeuken met koelkast - Actieprijs!!!!! van Bandolino thumbnail
25-02-2012

Kidkraft - Roze retrokeuken met koelkast - Actieprijs!!!!!

Zo lang de voorraad strekt: De KidKraft Roze Retrokeuken met koelkast (53160) voor de speciale actieprijs van EUR 129,95! Voor deze prijs bezorgen wij hem ook nog eens gratis thuis.


Leuke kinder Picknick tafels van Pinolino bij Bandolino van Bandolino thumbnail
25-02-2012

Leuke kinder Picknick tafels van Pinolino bij Bandolino

Het voorjaar komt eraan! Wij hebben net weer een hele partij mooie Pinolino picknicktafels binnen gekregen. Bestel nu dan weet je zeker dat je er straks 1 in je tuin hebt staan! De houten picknicktafels zijn verkrijgbaar in diverse varianten en uit te breiden met leuke accessoires zoals een zonnedak of een zandtafel. Pinolino is één van de toonaangevende Duitse leveranciers van kwaliteits houten speelgoed. In het assortiment van Pinolino zitten naast de picknicktafels ook poppenwagens, po