Bedrijfs - en Cultuurtraining Chinees

Bedrijfs - en Cultuurtraining Chinees van chinees-leren-zeewolde

Door: chinees-leren-zeewolde  11-06-2011
Trefwoorden: Bedrijfstraing en cultuurtaining Chinees, zaken doen in China,

Voor bedrijven die contact met China (gaan) onderhouden, voor degenen die in China gaan werken, bieden wij Cultuur-training.

De Chinese business etiquette wordt geïntroduceerd tijdens deze training. bv. Hiërarchie op het werk / Communicatie Skill / Conflict Management / Op zakenreis / Onderhandelen / Fengshui en Business / Cadeau geven en ontvangen / hoe hanteert u Interpersoonlijke relatie … etc.

Wat u leert tijdens deze cursus, zal u zeker helpen om een beter begrip van de Chinese bedrijfscultuur te krijgen en beter zaken in China te doen.

De Chinese cultuur komt zeker aan bod, bv.; Traditionele Festivals, Chinese kunst en Folk Art, Chinese eet- en theecultuur, toeristische spots, Chinese sport , ... etc. U kunt gebruik maken van deze training om Chinezen en de Chinese cultuur beter te begrijpen.

Verder krijgt u informatie over het Chinese overheidsbeleid, de ingang naar de Chinese overheid, de regels, taboes en ook het Chinese politieke systeem.

De recentste DVD 's worden gebruikt tijdens deze training. De levendige beelden verduidelijken veel dingen die taalkundig moeilijk uit te leggen zijn en om zakelijke activiteiten in verband met het onderwerp te laten zien, in scene.

Trefwoorden: Bedrijfstraing en cultuurtaining Chinees, zaken doen in China,

Andere producten en diensten van chinees-leren-zeewolde

11-06-2011

business chinees / zakelijke cursussen

Bij Business Chinees, leert Manderijn Chinees die wordt gebruikt voor zakelijke transacties. Bovendien maakt u basis kennis met chinese cultuur.