Dierenartsenpraktijk Flevoland / Dierenkliniek Zeewolde

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gildenveld 76 , 3892 DJ Zeewolde, Flevoland

E-mail

Over Dierenartsenpraktijk Flevoland / Dierenkliniek Zeewolde

Onze dierenartsenpraktijk is in 1981 gestart door dierenarts Henk Griesen, die daarmee ook een van de eerste bewoners van Zeewolde werd. De praktijk heette toen nog dierenartsenpraktijk Zeewolde en Henk behandelde alle diersoorten en hun diverse gezondheidsproblemen in zijn eentje. Langzamerhand werd de praktijk steeds drukker, er kwamen collega´s bij en in 2001 is de praktijk gefuseerd met een praktijk uit Lelystad waarna de naam veranderd werd in Dierenartsenpraktijk Flevoland. Henk Griesen is inmiddels met welverdiend pensioen en woont nog steeds met veel plezier in Zeewolde.
De flink gegroeide Dierenartsenpraktijk Flevoland is wel een gemengde praktijk gebleven wat wil zeggen dat we zowel landbouwhuisdieren, paarden en gezelschapsdieren behandelen.

Voor de gezelschapsdieren hebben we een goed uitgeruste praktijk aan de rand van Zeewolde met dierenartsen die zich speciaal hebben toegelegd op de behandeling van honden, katten, konijnen en kleine knaagdieren. Door nascholing en overleg met specialisten blijven zij op de hoogte van de nieuwste behandeltechnieken.

Daarnaast rijden er dagelijks zes dierenartsen door heel Oostelijk - en Zuidelijk Flevoland om hun aandacht te schenken aan de gezondheid en het welzijn van landbouwhuisdieren. Alle dierenartsen zijn geborgde rundveedierenartsen, wat wil zeggen dat ze aan diverse kwaliteitseisen op dit vakgebied voldoen.

Een derde, snel groeiende tak waarin onze praktijk werkzaam is, is de paardensport/paardenhouderij. De bij ons werkzame erkende paardendierenarts houdt zich bezig met allerlei gezondheidsproblemen bij het paard, gebitsbehandelingen, fokkerij en sportbegeleiding.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenartsenpraktijk Flevoland / Dierenkliniek Zeewolde in Gildenveld 76, Zeewolde Flevoland 3892 DJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Zeewolde Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeewolde Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeewolde Flevoland, 3892 DJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3748758]