Regiowebgids Almere nu gestart!

Regiowebgids Almere nu gestart! van Eebizz

Door: Eebizz  04-08-2009
Trefwoorden: Bedrijven, Nieuws, Evenementen

RegiowebgidsAlmere.nl is een nieuwe regionale website voor en door bewoners en bedrijven uit Almere

Regiowebgids Almere is opgezet en wordt onderhouden door mensen uit de regio Almere, waardoor we goed thuis zijn in de regio. Door middel van het internet brengen we dan ook alles uit de regio Almere bij de mensen thuis. Regiowebgids Almere staat dan ook voor "thuis in de regio Almere en de regio Almere bij u thuis".

De bezoekers kunnen altijd actuele informatie uit de regio Almere bekijken zoals: vacatures, woningaanbod, nieuws, voordeelacties van winkels en bedrijven en vraag en aanbod. Daarnaast een dagelijks bijgewerkt overzicht van ca 12000 bedrijven, winkels, instellingen en verenigingen. Regionaal internet van A tot Z.

Naast alle informatie is Regiowebgids Almere een handige gids voor de adressen en telefoonnummers van alle bedrijven, winkels en instellingen in de regio Almere. Verder kunt u makkelijk zoeken naar informatie in de zoekmachine die zoekt in onze eigen database naar de door u gewenste informatie.

Omdat Regiowebgids Almere het principe hanteert voor en door de regio zijn uw vragen aanvullingen, verbeteringen en suggesties welkom.
Regiowebgids Almere streeft er naar om zo compleet mogelijk te zijn en wij kunnen dus ook alle bedrijven, winkels en instellingen in de regio Almere op een juiste wijze vermelden. Het is echter ook mogelijk om op te vallen door te kiezen voor een meer opvallende vermelding. Aan deze vermeldingen zijn kosten verbonden.

Bedrijven

Voor bedrijven biedt RegiowebgidsAlmere.nl een unieke kans om zich online te profileren in de regio Almere. Tegen zeer scherpe tarieven kunnen bedrijven een eigen pagina plaatsen op de RegiowebgidsAlmere. Hierdoor bereiken zij op een kostenefficiënte manier een groot deel van hun doelgroep. Bij het plaatsen van een bedrijfspagina wordt elk bedrijf ook eenmaal gratisbedrijf van de week'. Het bedrijf krijgt meer aandacht door een week lang prominent op de homepage getoond te worden, wat voor veel extra bezoekers op de bedrijfspagina zorgt. Wilt u ook direct profiteren? Kijk voor meer informatie op www.regiowebgidsalmere.nl/adverteren.

Is uw bedrijf nog niet vermeld op RegiowebgidsAlmere.nl? Meldt u dan gratis en vrijblijvend aan op www.regiowebgidsalmere.nl/aanmelden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team van RegiowebgidsAlmere, de contactgegevens vindt u bij contact in het menu van deze website.

Trefwoorden: Aanmelden, Adverteren, Bedrijven, Evenementen, Nieuws, Regionaal, Regiowebgids

Contact Eebizz

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share