Regiowebgids Lelystad nu gestart!

Door: Eebizz  04-08-2009
Trefwoorden: Bedrijven, Nieuws, Evenementen

RegiowebgidsLelystad.nl is een regionale website voor en door bewoners en bedrijven uit Lelystad

Regiowebgids Lelystad is opgezet en wordt onderhouden door mensen uit de regio Lelystad, waardoor we goed thuis zijn in de regio. Door middel van het internet brengen we dan ook alles uit de regio Lelystad bij de mensen thuis. Regiowebgids Lelystad staat dan ook voor "thuis in de regio Lelystad en de regio Lelystad bij u thuis".

De bezoekers kunnen altijd actuele informatie uit de regio Lelystad bekijken zoals: vacatures, woningaanbod, nieuws, voordeelacties van winkels en bedrijven en vraag en aanbod. Daarnaast een dagelijks bijgewerkt overzicht van ca 12000 bedrijven, winkels, instellingen en verenigingen. Regionaal internet van A tot Z.

Naast alle informatie is Regiowebgids Lelystad een handige gids voor de adressen en telefoonnummers van alle bedrijven, winkels en instellingen in de regio Lelystad. Verder kunt u makkelijk zoeken naar informatie in de zoekmachine die zoekt in onze eigen database naar de door u gewenste informatie.

Bedrijven

Voor bedrijven biedt RegiowebgidsLelystad.nl een unieke kans om zich online te profileren in de regio Lelystad. Tegen zeer scherpe tarieven kunnen bedrijven een eigen pagina plaatsen op de RegiowebgidsLelystad. Hierdoor bereiken zij op een kostenefficiënte manier een groot deel van hun doelgroep. Bij het plaatsen van een bedrijfspagina wordt elk bedrijf ook eenmaal gratisbedrijf van de week'. Het bedrijf krijgt meer aandacht door een week lang prominent op de homepage getoond te worden, wat voor veel extra bezoekers op de bedrijfspagina zorgt. Wilt u ook direct profiteren? Kijk voor meer informatie op www.regiowebgidsLelystad.nl/adverteren.

Is uw bedrijf nog niet vermeld op RegiowebgidsLelystad.nl? Meldt u dan gratis en vrijblijvend aan op www.regiowebgidsLelystad.nl/aanmelden.

Trefwoorden: Adverteren, Bedrijven, Evenementen, Nieuws, Regionaal, Uitgaan

Contact Eebizz

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share