Verzenden van persberichten met EZPress®

Verzenden van persberichten met EZPress® van Ezpress News Distribution

Door: Ezpress News Distribution  23-10-2007
Trefwoorden: Persberichten, Knipsels, Ezpress

EZPress is een handige webtool vooral voor het MKB, dat nu eindelijk zelf professioneel en voordelig persberichten kan versturen. Maar ook voor grote organisaties, ministeries en instellingen biedt EZPress effectief perssupport als alternatief om voordelig grote aantallen persberichten gepersonaliseerd te versturen. EZPress verstuurt persberichten niet naar een statisch net, maar stuurt de persberichten op naam naar de journalisten die geinteresseerd zijn in het onderwerp.

Eigen pressroom
Wie gebruik maakt van EZPress kan kiezen uit een drietal accounts: EZPress® Free, EZPress® Basic en EZPress® Corporate. Alle gebruikers van EZPress krijgen een eigen pressroom, met een actueel bedrijfsprofiel, contactgegevens en de recente persberichten. Bedrijven zonder een website hebben zodoende toch altijd actuele informatie op het internet beschikbaar. De pressroom kan natuurlijk ook als link eenvoudig aan de eigen website worden toegevoegd. Met EZpress® Free (registratiekosten slechts €45,- per jaar) kunnen gratis persberichten worden geplaatst op EZPress® Today's News.

Verzending op naam
De kern van EZPress is de gepersonaliseerde verzending van persberichten naar de media van eigen keuze. Dus geen standaard verzending naar een vaste groep afnemers of een statisch net, maar op naam verzonden naar de geïnteresseerde journalisten. EZPress® Basic gebruikers kunnen 2 media verzendselecties maken. EZPress® Corporate gebruikers maximaal 6. Zij kunnen kiezen uit een database van ruim 5000 journalisten waarmee dertig branches worden bereikt. Corporate gebruikers kunnen tevens het bedrijfslogo en foto's meesturen. Zij hebben bovendien de mogelijkheid om automatisch knipsels te ontvangen. Verzenden van persberichten kan al vanaf € 89,-.

Knipsels
Naast naar de eigen selecties, gaat het persbericht van Corporate gebruikers ook naar EZPress' partner Nieuwsbank en wordt het bericht op de Today's News site van EZpress geplaatst. Logo's, foto's en straks ook video- en iPod-berichten kunnen aan het persbericht worden toegevoegd. Corporate gebruikers krijgen bovendien de mogelijkheid om via e-mail alerts, automatisch knipsels te ontvangen. Daarbij wordt tevens in een overzicht informatie over oplage en advertentiewaarde verstrekt.

//Einde bericht

Voor nadere informatie:
Kitty Dammers
T: 036 5297273
F: 036 5235331
E: [email protected]
www.ezpress.eu

Trefwoorden: Ezpress, Knipsels, Nieuwsbank, Persberichten, Perssupport,

Contact Ezpress News Distribution

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share