Arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling van Flevodirect Uitzendbureau

Door: Flevodirect Uitzendbureau  06-06-2011
Trefwoorden: Arbeidsbemiddeling, Uitzendbureau, Uitzendwerk

Informatie werkzoekende

Je bent op zoek naar een baan. Tijdelijke of vaste banen, FlevoDirect Uitzendbureau denkt op gebied van werk graag met je mee. Door onze persoonlijke aanpak nemen wij de tijd voor je en voeren een gesprek bij ons op de vestiging. Wij nemen je CV door en geven je eventueel ook tips en adviezen om zelf te solliciteren. De één zoekt een afwisselende job, maar wil niet te lang op dezelfde plek zitten. De ander is juist meer op zoek naar vastigheid. Maar waar vind je een baan die past bij je persoonlijke wensen? Een organisatie waar jij je thuis voelt? Een job die afwisseling biedt en waarin je kunt doorgroeien?

FlevoDirect Uitzendbureau is jouw bemiddelaar voor het vinden van werk bij jou in de buurt. Kijk eens op onze website of bezoek onze vacaturepagina en kijk wat we voor je kunnen betekenen.

Informatie werkgever

Tijdelijk of vast personeel? Inzetten van vakantiekrachten? Een nieuwe fulltime of parttime medewerker?
Bij FlevoDirect Uitzendbureau kunt u terecht met elke vacature of met elke vraag over werk.

De toegevoegde waarde van FlevoDirect Uitzendbureau

FlevoDirect Uitzendbureau beschikt over een uitgebreid bestand van ruim 2.000 kandidaten die op korte termijn beschikbaar zijn. Wij werken op basis van no-cure-no-pay. U betaalt pas als de match is gemaakt. FlevoDirect Uitzendbureau verzorgt het opstellen van het functieprofiel tot en met de voorstelselectie. Omdat we alle kandidaten vooraf uitgebreid hebben gesproken, komen alleen de “beste” kandidaten uiteindelijk bij u op gesprek.

Onze consulenten zijn getraind in de gevraagde expertise en kennen de trends en ontwikkelingen. Alle afspraken, afmeldingen en salarisonderhandelingen nemen we u graag uit handen. FlevoDirect heeft een druk bezochte vacaturesite en werft permanent in dagbladen, vakbladen en relevante banensites. Zo halen wij voor u de beste kandidaten uit de markt.

FlevoDirect Uitzendbureau is vanaf de oprichting lid van de NBBU. De NBBU is de belangenbehartiger van meer dan 650 professioneel ingestelde uitzendbureaus. De NBBU sluit daarnaast CAO’s af die optimale flexibiliteit bieden.

Het lidmaatschap van de NBBU is een garantie voor goed ondernemerschap. De NBBU laat alle leden screenen volgens de NEN 4400-norm, hét keurmerk voor de uitzendbranche. Alle aangesloten uitzendbureaus worden op deze NEN 4400-norm minimaal 1x per jaar getoetst en voor NBBU-leden is een positieve screening een vereiste om lid te mogen blijven.

Uiteraard neemt FlevoDirect Uitzendbureau deel aan de NEN 4400-1 norm en is daarmee NEN gecertificeerd.

Wilt u meer weten over wat FlevoDirect Uitzendbureau voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op:
Tel: 036-521 81 60

Of bezoek:
FlevoDirect Uitzendbureau - Raadhuisstraat 17 – Zeewolde
[email protected]

Trefwoorden: Arbeidsbemiddeling, Uitzendbureau, Uitzendwerk, vacatures Zeewolde

Contact Flevodirect Uitzendbureau

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Flevodirect Uitzendbureau

Uitzendwerk en/of tijdelijk werk van Flevodirect Uitzendbureau thumbnail
07-09-2011

Uitzendwerk en/of tijdelijk werk

Veel van onze (tijdelijke) banen bieden meestal een basis naar een vaste baan.