Introductie van International Play Concepts

Introductie van International Play Concepts van International Play Concepts B.V.

Door: International Play Concepts B.V.  09-08-2008
Trefwoorden: Design, Kinderen, International

International Play Concepts is een jong en compact bedrijf dat kinderhoeken en speelsystemen levert in de retail food, non food, fast food, horeca en dienstverlenende sector. De laatste jaren is het service element in bovengenoemde branches een steeds belangrijker item geworden.


International Play Concepts beschikt over mogelijkheden om deze service elementen in de vorm van kinderhoeken of speelelementen toe te voegen aan uw concept.


Uiteraard heeft International Play Concepts het geheel in eigen hand, van advies, concept-ontwikkeling, design tot aan installatie en after sales.


Doordat wij beschikken over een zeer breed product-assortiment zijn wij iedere keer weer in staat passende oplosingen te bieden om de bechikbare ruimte zo efficient en creatief mogelijk in te richten, van 1 vierkante meter tot grote projecten.


Producten die wij leveren in de verschillende branches, moeten voldoen aan allerlei veiligheidsnormen. De producten die wij leveren voldoen aan alle normen die ervoor staan. Hierdoor bent u ten alle tijden verzekerd van een partner die de veiligheidsnormen voor kinderspeelsystemen hoog in het vaandel heeft.


Onze kennis en ervaring van de nationale en internationale markt, zal u het gevoel geven dat u met de enige juiste partner aan tafel zit. Een partner die weet wat uw branche beweegt...

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Trefwoorden: Buitenspeeltoestel, Concept, Design, Dienstverlenende Sector, Fastfood, Huisarts, Inrichting Kdv, Inrichting Kinderdagverblijf, Interactief, International, International Play Concept, Kinderen, Kinderhoek, Kinderhoek Fastfood, Kinderhoek Restaurant, Kinderhoek Retail, Kinderhoek Supermarkt, Kinderhoek Ziekenhuis, Kinderhoeken, Kinderopvang, Kinderspeelsystemen, Kinderstoeltje, Kralentafel, Nen, Retail Non-food, Retailers, Schoolmeubilair, Schoolmeubulair, Speelelement, Speelhoek, Speelsystemen, Speeltoestel, Speeltuin, Spelcomputer, Spellen, Tandarts, Themawanden, Tuf, Tv Huisje, Veiligheidsnormen, Wanddecoratie, Ziekenhuis,

Contact International Play Concepts B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share