Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havikskruid 59 , 3892 AA Zeewolde, Flevoland

E-mail

Over Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf

SCHILDERSBEDRIJF ZEEWOLDE

Jonker Schilder- en Onderhoudsbedrijf is gevestigd in Zeewolde sinds 2014, Wij schilderen voor particulieren en bedrijven in Zeewolde en omstreken. En maken alleen gebruik van de beste materialen; zoals onze nummer één Sikkens. Jonker Schilder- en Onderhoudsbedrijf te Zeewolde biedt u de beste kwaliteit schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden. U kunt hier denken aan het schilderwerk binnen en buiten of het repareren van houtrot. Als specialist met geruime werkervaring putten wij uit een bron ervaring en diploma`s. Tevens dragen wij het keurmerk Quality Painters® van Sikkens.

VAKWERK
Het goede contact met onze klanten vinden we hierbij van groot belang. En daarom zeggen wij dan ook kwaliteit en service. Tijdens het opnemen van het schilderwerk buiten of binnen nemen wij graag met u uw verdere wensen en de mogelijkheden door. Transparantie en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat wij hechten aan een duurzame relatie blijkt uit het HuisSchilderPlan® dat wij als erkend Sikkens Quality Painter kunnen aanbieden.

SIKKENS
Onze grootste favoriet Sikkens staat voor extreem duurzaam. De glansgraad is uitstekend en beschermt optimaal. Kortom voor jaren goed in de verf. Als totaal pakket en optimale glans en garantie gebruiken wij als grond laag ook de producten van Sikkens, welk product is afhankelijk van van uw huidige schilderwerk.

Kortom voor elk schilder- en onderhoudswerk kunt u bij ons terecht.
Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf in Havikskruid 59, Zeewolde Flevoland 3892 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zeewolde Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeewolde Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeewolde Flevoland, 3892 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825094]