Jutter Strandpaviljoen De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Erkemederweg 79 , 3896 LB Zeewolde, Flevoland

E-mail

Over Jutter Strandpaviljoen De

ERKEMEDERSTRAND is het uitje voor het hele gezin, zelfs uw vrolijke viervoeter is welkom bij ons. Op ons park vind u “De Jutter. ” Een strand paviljoen met mooi terras. Om “De Jutter” heen iser veel te doen voor de kinderen ,met 3 km strand zullen ze zich nooit vervelen. Verder hebben we nog veel meer speel mogelijkheden, zo is er een beach-soccer veld, springkussen, kinderboerderij, indianendorp, sportveldje en een overvloed aan speeltuinen. Ook is “De Jutter” makkelijk te bereiken op de fiets, dus na een lekker eindje fietsen kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch of gewoon een lekker drankje. Heeft u geen tijd om bij ons plaats te nemen op het terras? Geen probleem er is een cafetaria waar u natuurlijk ook wat kunt meenemen voor onderweg of voor op het strand. Ziet u het al voor u? Terwijl u zelf lekker ontspannen met en kopje koffie geniet van één van de gerechten van de uitgebreide menukaart. Kunnen de kinderen zich uitleven op het strand en komt uw hond tot rust terwijl hij drinkt van zijn verse water en smult van zijn hondensnacks.

Openingstijden

Ma - Vr
Gesloten
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/DeJutter_

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jutter Strandpaviljoen De in Erkemederweg 79, Zeewolde Flevoland 3896 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Zeewolde Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeewolde Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeewolde Flevoland, 3896 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819497]