Een hieper tjop tjop terra giga flap Vista laptop of gewoon een passende laptop?

Door: Laptop Plus Zeewolde  11-03-2009
Trefwoorden: Laptop, Laptop Advies

 

Op zoek naar een dikke vette chile coole rete snelle toffe flaber de flap terra giga ultra hieper Intel tjop tjop vista of gewoon een passende laptop?

“Uit recent onderzoek van TNS NIPO blijkt dat ruim 16% van de ondernemers in het kleinbedrijf, zo’n 100.000, ooit een ‘verkeerde’ PC heeft aangeschaft”.

De opgeklopte reclamecampagnes van de computerindustrie verplichten ons om om de zes maanden een nieuwe computer aan te schaffen. Terwijl de gemiddelde gebruiker 50% van de capaciteit onbenut laat. Wat heb je aan een race-auto met een spoiler en dubbele koplampen, als je die auto enkel gebruikt om naar de bakker te rijden?”

Laptop Plus Zeewolde werkt al geruime tijd met adviesprofielen voor de verkoop van laptops aan particulieren en MKB-bedrijven. Hier brengen we eerst uw hardware behoefte in kaart. Hierbij staan we stil bij het dagelijks gebruik en de eisen van de aanwezige software. In combinatie met het beschikbare budget geven we een aantal mogelijkheden. Omdat we een breed aanbod in gebruikte en nieuwe laptops hebben slagen we erin om een passende oplossing te vinden.

Trefwoorden: Laptop, Laptop Advies