Kom proefvaren in je nieuwe optimist bij Optigear.nl

Kom proefvaren in je nieuwe optimist bij Optigear.nl van Optigear.nl

Door: Optigear.nl  23-03-2012
Trefwoorden: Optimist

Onze nieuwe Demo Far East trainingsoptimist is binnen. De vloot is nu compleet voor het aankomende seizoen. Optigear.nl heeft een showroom aan het water in het centrum van Zeewolde. Daar liggen ook onze demo boten (trainingsoptimist, wedstrijdoptimist, PE optimist) klaar om te bekijken en mee proef te varen. Bel ons op 036 523 62 78 voor een afspraak en wij zorgen ervoor dat de optimisten zeilklaar liggen, inclusief zwemvesten. Het enige dat zelf meegenomen moet worden is een handdoek, (indien nodig) regenpak en/of zwemkleding. Wij zorgen voor de rest. De proefvaart kan in de veilige beschutting van de havenkom in Zeewolde plaatsvinden of op het Wolderwijd. Een begeleidingsboot is altijd mee voor de veiligheid. Optigear.nl is leverancier van optimisten van Dragon Marine en Far East boats. Daarnaast leveren wij de diverse reserve onderdelen voor een optimist uit voorraad. Wij zijn dealer van optiparts - alles voor de optimist, Plastimo, Besto, Crewsaver

Trefwoorden: Optimist

Ander nieuws en updates van Optigear.nl

Warme beanies (zeilmutsen) bij optigear.nl van Optigear.nl thumbnail
29-11-2013

Warme beanies (zeilmutsen) bij optigear.nl

De koude zeildagen komen er weer aan. Lelywedstrijden, Boterletter en de sprintwedstrijden in Lelystad. Een lekker warm en hoofd is dan wel essentieel om de dag door te komen.


Big Yellow Watch nu ook in andere hippe kleuren van Optigear.nl thumbnail
13-11-2013

Big Yellow Watch nu ook in andere hippe kleuren

Het grote gele starthorloge van Optimum time nu ook leverbaar in wit, blauw en roze


07-11-2013

Brrrr.... Hoe blijf je warm in je optimist

Het wordt nu duidelijk kouder. Voor optimistzeiler en ook andere zeilers die nog doorzeilen is het van belang nu warme


Wij ruilen optimisten in! van Optigear.nl thumbnail
14-01-2012

Wij ruilen optimisten in!

Ben je op zoek naar een nieuwe optimist maar je zit nog in je maag met je oude optimist? Neem dan zeker contact met ons op. Wij ruilen je oude zeilboot in en geven hier ook nog eens een goede prijs voor.