Warme beanies (zeilmutsen) bij optigear.nl

Warme beanies (zeilmutsen) bij optigear.nl van Optigear.nl

Door: Optigear.nl  29-11-2013
Trefwoorden: Optigear

De koude zeildagen komen er weer aan. Lelywedstrijden, Boterletter en de sprintwedstrijden in Lelystad. Een lekker warm en hoofd is dan wel essentieel om de dag door te komen. Bij optigear.nl hebben we alles voor de winterzeilers. Droogpakken, thermo handschoenen en ook lekkere beanies oftwel muts in normaal Nederlands. De beanies van GUL hebben we in drie varianten: Fleece, softshell en 2.5mm neopreen. http://www.optigear.nl/catalogsearch/result/?q=beanie Optiear.nl is de leverancier voor optimist onderdelen en accesoires. Van boten tot helmstokverlengers, van starthorloges tot droogpakken. We leveren (bijna) alles uit voorraad. Bestellen en betalen is eenvoudig. Je kunt betalen met iDEAL of per factuur achteraf. Ook kun je in onze showroom betalen met pin. in onze showroom hebben we naast onze zeilkleding en optiparts onderdelen ook 3 complete optimisten liggen. Deze worden gebruikt voor proefvaarten en demo's. We hebben een polyetheen trainingsoptimist, een far east polyester trainingsoptimist en een far east wedstrijdoptimist. Voor meer informatie neem contact met ons op op 036 300 2015 of [email protected]

Trefwoorden: Optigear

Ander nieuws en updates van Optigear.nl

Big Yellow Watch nu ook in andere hippe kleuren van Optigear.nl thumbnail
13-11-2013

Big Yellow Watch nu ook in andere hippe kleuren

Het grote gele starthorloge van Optimum time nu ook leverbaar in wit, blauw en roze


07-11-2013

Brrrr.... Hoe blijf je warm in je optimist

Het wordt nu duidelijk kouder. Voor optimistzeiler en ook andere zeilers die nog doorzeilen is het van belang nu warme


Kom proefvaren in je nieuwe optimist bij Optigear.nl van Optigear.nl thumbnail
23-03-2012

Kom proefvaren in je nieuwe optimist bij Optigear.nl

Kom proefvaren in onze demo optimisten: Een wedstrijdoptimist, een trainingsoptimist en een PE optimist. Optigear.nl: De optimist specialist voor Midden Nederland.


Wij ruilen optimisten in! van Optigear.nl thumbnail
14-01-2012

Wij ruilen optimisten in!

Ben je op zoek naar een nieuwe optimist maar je zit nog in je maag met je oude optimist? Neem dan zeker contact met ons op. Wij ruilen je oude zeilboot in en geven hier ook nog eens een goede prijs voor.