Rijninstructeur Romes (RRR)

Door: Rijschool Romes  30-03-2011
Trefwoorden: Auto Rijschool, Lesauto, rijinstructeur

Wat is de RRR?

De RRR is de objectieve en onafhankelijke organisatie welke de rijinstructeur en/of rijschool helpt en steunt bij het opzetten en regelen van een voor hun geschikte structuur.In eerste instantie kunnen zij draaien zonder een eigen CBR nummer en wel onder het eigen CBR, RRR nummer. De rijinstructeur of rijschool kan zich hierbij duidelijk onderscheiden, er is geen sprake van een franchise formule.Het grote voordeel, zijn de start kosten, deze zijn zeer laag.

Een goede kwaliteitzorg, behoort ook bij de mogelijkheden, denk maar aan het jaarlijkse WRM.Een lidmaatschap is een aanvulling, maar dat zijn de kosten niet, gezien al de andere kosten van de rijschool en rijinstructeur.RRR houdt de kosten zo laag mogelijk en de kwaliteit zo hoog mogelijk.Het vervolg na het behalen van je diploma als rijinstructeur.Je hebt dan als rijinstructeur diverse keuzes; - Loondienst, - Franchise, of ZZP er samen met RRR.

Belangrijk is ten slotte en niet op het laatst, het werven van nieuwe leerlingen, deze kunnen komen, van het RRR.De filosofie achter het RRR voor de rijinstructeur Als oudere rijinstructeur het begeleiden van de rijinstructeur na zijn opleiding als zelfstandige ondernemer of de ZZP er. Met of zonder CBR nummer.De keuze, loondienst of franchisenemer is zeer lastig, je bent en blijft in beide gevallen afhankelijk, al wordt het nog zo mooi voorgesteld. Als ZZP er met of zonder CBR nummer ben je vrij in je eigen reclame, werkwijze en nog belangrijker je eigen leerlingen. Dus eigen specialismen ontwikkelen ( leerling spiegels ) extern of intern. Nieuwe regio kennis. Maar ook het volgen van de nieuwe ontwikkelingen, zoals nu het begeleid rijden.

"Rijschool Administratie Kantoor (RAK) voor de rijinstructeur.Als u lest, doet onze service de rest!"

Trefwoorden: Auto Rijschool, instructeur rijles, Lesauto, Lesinstructeur, rijinstructeur,