Rijschool Romes

Door: Rijschool Romes  30-03-2011
Trefwoorden: Rijschool, Rijlessen, Auto Rijschool

Rijschool Romes is een rijschool die staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij verzorgen rijlessen voor het rijbewijs B in, Nunspeet, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en omgeving. Onze focus ligt op kwalitatief goede rijlessen en examentrainingen, met als einddoel dat je uiteindelijk zelfstandig en veilig de weg op kunt. Dat vergt uiteraard enige voorbereiding zodat je goed en veilig gebruikt kunt maken van je rijbewijs.

Je eigen zelfstandigheid, daar gaan wij voor. Des te meer reden om je bij ROMES aan te melden! We geven rij-, faal-, en examen angsttrainingen zodat je weer zelfverzekerd op (de) weg kan. Ook andere methoden zoals de tussentijdse toets (TTT) en zoals het CBR het noemt faalangst examens zijn mogelijkheden. Maar onze eigen, ervaringen en lesmethoden zijn zeer belangrijk. Je merkt het, wij nemen zeker ook leerlingen aan bij wie het, zeg maar niet zo vlot gaat, dan is het ook logisch dat ons slagingspercentage ook wel eens wisselt. Altijd een vaste rijinstructeur.

"Wij zijn geen taxi rijschool, dat houd in zo min mogelijk, halen en brengen van andere leerlingen."

Begeleid rijden start als proef in de maand november van 2011. Dat betekend dat je vanaf 16,5 jaar je theorie mag doen en vanaf 17 jaar je praktijk mag halen. Het verkregen rijbewijs is een volwaardig rijbewijs, maar geldig in Nederland alleen. Het bromfietsrijbewijs krijg je dan gratis meegeleverd. Vervolgens mag je onder begeleiding autorijden om de nodige ervaring op te doen en zodra je 18 jaar bent mag je zelfstandig zonder begeleid rijden. De proef duur tot 2017 in 2014 vindt er een tussentijdse evaluatie plaats.

Trefwoorden: Auto Rijden, Auto Rijschool, instructeur rijles, Lesinstructeur, Rijlessen, Rijschool,