Zaterdag 7 maart Feestelijke opening van nieuwe Wereldwinkel Zeewolde

Zaterdag 7 maart Feestelijke opening van nieuwe Wereldwinkel Zeewolde van Stichting Wereldwinkel Zeewolde

Door: Stichting Wereldwinkel Zeewolde  26-02-2009

Na een maand van hard werken en klussen kunnen de klanten nu ontvangen worden in een schitterende eigentijdse winkel. Een modern assortiment, gekenmerkt door het Fair Trade principe, wat inspeelt op de verantwoorde consument.

De Wereldwinkel is immers geen “gewone” cadeauwinkel, maar een winkel waarbij de opbrengst van producten voor een groot deel bij hun producenten uit de derdewereldlanden terechtkomt. De makers van de producten zijn hierdoor beter in staat om bijvoorbeeld te voorzien in hun levensonderhoud, het schoolgeld voor de kinderen te betalen en om medicijnen te kopen. Eerlijke handel dus met goede arbeidsomstandigheden en een betere positie voor vrouwen en kinderen. Dat is de boodschap die tegelijkertijd met de cadeaus wordt verkocht. Wim Krijnen, bestuursvoorzitter van de Wereldwinkel Zeewolde:
“ Een cadeau met een extra boodschap is een extra bijzonder cadeau. Je weet als klant dat je mede door jouw aankoop een gezin onderhoudt, een kind naar school laat gaan of dat een producent een eerlijke prijs voor zijn product krijgt. Dat geeft een gevoel van maatschappelijke betrokkenheid waar veel mensen behoefte aan hebben. Daarbij is het natuurlijk geweldig dat we zoveel vrijwilligers hebben die in de winkel staan en allerlei werk achter de schermen doen. Zonder hen zou de winkel niet kunnen bestaan”.

Iedereen die de feestelijke opening wil meemaken is aanstaande zaterdag 7 maart vanaf 14:00 uur van harte uitgenodigd. Voor elke bezoeker is er een eerlijk kopje koffie, thee of fris. Daarnaast kunnen kinderen gratis grabbelen en is er voor ieder kind een leuk cadeautje. Kortom zeker een bezoekje waard aanstaande zaterdag!Contact Stichting Wereldwinkel Zeewolde

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share