TentLED, ontwikkeld en geproduceerd door Tildesign in opdracht van TentLED bv

TentLED, ontwikkeld en geproduceerd door Tildesign in opdracht van TentLED bv van Tildesign

Door: Tildesign  22-06-2007

TentLED, veiliger camperen

In het donker over een camping lopen lijkt soms op het lopen door een mijnenveld, voor je het weet struikel je over een van de vele scheerlijnen die je in het donker niet ziet. Jaarlijks kloppen in Nederland alleen al meer dan 3.000 mensen bij de EHBO posten aan met verwondingen als gevolg van vallen over een scheerlijn. Dit zijn de ernstigere gevallen, het aantal mensen dat in werkelijkheid struikelt is vele malen groter.

De TentLED brengt daar verandering in. Door de scheerlijnen automatisch te verlichten zie je in het donker prima waar je vooral niet moet lopen.

De TentLED schakelt zichzelf aan als het donker wordt en verspreid daarbij rustig pulserend groen licht, net zoals een glimworm of een vuurvliegje. Als het weer dag wordt, dan schakelt de TentLED zichzelf automatisch uit. En als de TendLED wordt opgeborgen op een donkere plek, dan gaat hij na 7 uur helemaal in winterslaap en gebruikt dan vrijwel geen stroom meer.

De batterijlading is goed voor 3 kampeerseizoenen.

De montage is eenvoudig, met de scheerlijn maak je een lus die je door het oog van de TentLED steekt en omslaat. De scheerlijn hoeft dus niet losgeknoopt te worden.

Dit product is ontwikkeld en geproduceerd door Tildesign bv in opdracht van TentLED bv.

Voor meer informatie en verkooppunten: http://www.tentled.nl

Wilt u ook een electronisch product laten ontwikkelen en kosten effectief laten produceren: http://www.tildesign.nl