Victoraad Financieel Advies genomineerd voor de Flevopenningen!

Victoraad Financieel Advies genomineerd voor de Flevopenningen! van Victoraad Financieel Advies

Door: Victoraad Financieel Advies  13-12-2007

Flevopenningen

Genomineerden Flevopenningen 2007 bekend

Voor zes Flevolandse bedrijven is een bijzondere periode aangebroken: zij zijn genomineerd voor een van de Flevopenningen 2007. Die worden uitgereikt tijdens het Flevopenningengala op 14 maart volgend jaar. Er volgen dus een paar spannende maanden voor het zestal ondernemers en hun medewerkers.

De vakjury’s hadden een stevig werktempo: na een voorselectie zijn binnen één week circa vijftien bedrijven bezocht, verspreid over heel Flevoland. Veronica van der Goot, voorzitter van de vakjury voor de “innovatieve” Flevopenning, was vol lof over de medewerking van alle bedrijven. “Alle afspraken moesten op héél korte termijn worden gemaakt. En het is toch niet niks om vrijwel zonder voorbereiding voor zo´n delegatie het hele hebben en houden van je bedrijf te presenteren.”

De gelukkige bedrijven die in de categorie “innovatie” zijn genomineerd zijn Biomassa Van Werven Energie B.V. in Biddinghuizen, Timmerbedrijf R.M. Smeenk B.V. in Almere en Unet B.V. in Almere.

De drie bedrijven in de categorie “startende ondernemingen” zijn De Roos van Saron op Urk, Shortgolf in Swifterbant en Victoraad Financieel Advies B.V. in Zeewolde. Alle drie bijzondere bedrijven, die flink wat mededingers hadden. “Er komen elk jaar ook zo enorm veel starters bij, de concurrentie wordt steeds groter”, aldus Joan Algra, voorzitter van de vakjury voor de categorie starters.


Contact Victoraad Financieel Advies

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share