Friesland Grafstenen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ljippenstal 61 , 9263 RJ Garyp, Fryslân

E-mail

Over Friesland Grafstenen

Friesland Grafstenen is een bedrijf wat gespecialiseerd is in grafmonumenten. Alles op het gebied van natuursteen, glas, RVS en hout vind u bij ons. Alle modellen monumenten maar ook kindermonumenten of urnen en urn-monumenten. Ook het bewerken van natuursteen heeft vaak een heel mooi effect, dit is bij ons allemaal te zien. Het is van groot belang dat de familie in rust, zonder enige druk of verplichting alle informatie omtrent monumenten en plaatsingen kan verkrijgen. Immers iedere begraafplaats heeft zijn eigen regels en ook de vergunning kosten zijn niet overal gelijk.

Wij ontwerpen naar de wensen van de nabestaanden, vaak is dit ook niet veel duurder dan een standaard monument. Toch maken die kleine dingen een groot verschil voor velen, het geeft je meer gevoel dan een standaard monument met de naam. Het kan een hele mooie of juist een hele moeilijke tijd weergeven, een verbintenis, kinderen of een hobby. Daardoor word het eigen en werkt het mee aan het verwerken van het verdriet.

Wij zijn van mening dat een steenhouwer er niet alleen is om een monument te verkopen, wij zijn er om samen met u een stukje rouwverwerking aan te geven. Samen iets bedenken er mee bezig zijn, het laatste stukje ook zelf mee in te vullen. Het is uw bijdragen net zo goed als bij het samenstellen van de begrafenis of crematie, want ook daar word tegenwoordig veel aandacht aan besteed, om het afscheid zo in te vullen als de familie het graag wil. Ook hier zullen wij u alle mogelijkheden in aanbieden.

Binnenkort kunnen wij ook een afscheid monument aanbieden, dit idee is ontstaan om de tijd tussen het begraven en het plaatsen van het werkelijke toch iets mooist te hebben op het graf van uw geliefde. Het monument genaamd "forever" leveren wij op de dag van de begrafenis naar uw wens. Het monument wordt samengesteld zoals u het graag zou willen, incl. tekst en foto's indien gewenst.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Garyp Fryslân

Is Friesland Grafstenen in Ljippenstal 61, Garyp Fryslân 9263 RJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Garyp Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Garyp Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824815]