Friesland Verhuizingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Archimedesweg 12 , 8912 AK Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Friesland Verhuizingen

Friesland Verhuizingen

De ondernemers hebben gezamenlijk bijna 100 jaar ervaring en de hoogste graad van opleiding binnen de verhuisindustrie. Hiermee wordt vakmanschap en kwaliteit in ruime mate gewaarborgd. Uitgerust met het modernste materieel en materialen zijn onze vakmensen de zekerheid voor uw optimale verhuizing.

Door de samenwerking binnen Mondial Movers kunnen wij alle verhuizingen, groot of klein en waar dan ook in Europa en ver daarbuiten, aan.

Particuliere inboedelverhuizingen

Wij hebben een jarenlange ervaring met het verhuizen van particuliere inboedels. Het merendeel van de inboedelverhuizingen vindt plaats binnen Nederland maar ook internationale verhuizingen kunnen wij voor u verzorgen.

Het aller belangrijkste van iedere verhuizing zijn : heldere en duidelijke afspraken. Wat doen onze verhuizers? Wat doet de klant? Hoe laat mogen we beginnen? Hoe zit het met de verzekering? Wanneer en in welke tijdsduur wordt de verhuizing uitgevoerd?

Bedrijfs-en projectverhuizingen

Onder projectverhuizingen verstaan wij de verhuizing van kantoren, bedrijven, fabrieken en instellingen. Een projectverhuizing kenmerkt zich door het streven het productiviteitsverlies van de opdrachtgever tot een minimum te beperken en haar normale werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren.

Opslag in ons "Inboedelhotel"

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid hun inboedels op te slaan in speciaal hiervoor ingerichte ruimtes of opslagcontainers.

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Andere diensten in de buurt van Leeuwarden Fryslân

Is Friesland Verhuizingen in Archimedesweg 12, Leeuwarden Fryslân 8912 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3716245]