Webshop marketing

Door: 360 Webshops  12-04-2011
Trefwoorden: Zoekmachine Optimalisatie, Website Optimalisatie, Internet Marketing

Als u al een webshop heeft en benieuwd bent naar wat u nog kunt verbeteren om meer uit uw webshop te halen, bent u bij ons aan het juiste adres. Een dag lang scannen wij uw webshop en uw online marketing activiteiten. Op basis van onze waarnemingen stellen we een advies rapport op dat u inzicht geeft in de mogelijke verbeter punten van uw webshop. Deze rapporten worden niet automatisch gegenereerd, maar opgesteld door een ervaren internet marketeer.

Gezien onze specifieke doelgroep ook wel webshop marketing advies genoemd, maakt het mogelijk om een ervaren internet marketeer per uur in te huren om met u of uw marketing afdeling te sparren over de internet marketing activiteiten van uw organisatie. Het maakt dan niet uit of het gaat om het bepalen van een lange termijn strategie of om een campagne op te zetten die een omzet boost genereert voor uw webshop. Wij denken met u mee en helpen waar nodig bij de begeleiding van de implementatie.

Trefwoorden: Ecommerce, Internet Marketing, Online Marketing, Website Optimalisatie, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Optimalisatie