700 TV Lijnen bewakingscamera's va Acumen

700 TV Lijnen bewakingscamera's va Acumen van Dark Eye

Door: Dark Eye  05-06-2011
Trefwoorden: Winkel, Buiten, Importeur

De nieuwe Acumen bewakingscamera met 700 TV Lijnen.


Geïnspireerd door de vorm en kenmerken van de haaien introduceert Acumen de nieuwste serie IR beveiligingscamera's in een gloednieuwe gestroomlijnd ontwerp.


Akula” is Russisch en betekend haai, een van de meest gevoelige vis in zijn soort. Geïnspireerd door de vorm van de haai lanceert Acumen IR camera's de nieuwste serie bewakingscamera's. De “Akula-mannen” worden nu aangeboden in een gloed nieuw uniek gestroomlijnd ontwerp.


Een haai kan stil blijven op de zeebodem, ademen door de kieuwen, ogen blijven open staan en weten precies wat er om hun heen gebeurd. De gelijkenis van deze nieuwe serie is niet alleen de vorm van deze diepzee bewoner maar ook zijn eigenschappen. De “Akula-mannen” zorgen voor controle en monitoring op afstand.

In een Slavische mythe worden haaien beschouwd als de hoeders van de zee en verdedigers van de mensheid. De “Akula-mannen” IR bewakingscamera serie hebben de hoogste resolutie van 700 beeld lijnen met een breed dynamisch bereik. De video beelden zijn net zo levendig als die door het menselijke oog ontvangen worden. Het gebruik van Acumen beveiligingscamera's zijn de audio en videosignalen perfect gesynchroniseerd in een enkel systeem.


In tegenstelling tot andere bewakingscamera zijn Acumen beveiligingscamera's niet alleen voor de controle of bewaking maar ook voor analytisch apparaat. Deze beveiligingscamera's zijn ontworpen met een breed scala aan extra analytische functies zoals gezichtsherkenning, beweging detectie, 4 alarm uitgangen, alarm detectie met 2x zoom in. Dit maakt de 24/7 bewaking zo waakzaam en nauwkeurig als de haaien in de diepe oceanen.Trefwoorden: All Weather, Beveiligingsapparatuur, Beveiligingscamera, Bewakingscamera, Buiten, Cctv, Cctv Apparatuur., Importeur, Ip67, Vandaal, Videobewaking, Winkel,

Andere producten en diensten van Dark Eye

cctv tester van Dark Eye thumbnail
31-05-2012

cctv tester

testen,meten,bekabeling,


18-12-2010

Bewaking Camera Set: DVR, 4 Camera's, 500 Gb harde schijf (western) Bekabeling en meer.

U kiest voor Ai indien u: Meer wenst dan gewone standaard camera's Als u een merk wenst zonder problemen Als u 3 jaar garantie wenst zonder meer kosten Als u voor kwaliteit gaat (product komt uit Taiwan zowel R&D - fabrikage) Ai wordt samengesteld uit de beste producten uit Japan. Alleen first class leveranciers. Wenst u eerst het verschil zien BEL ONS !


Bewakingscamera voor binnen en buiten van Dark Eye thumbnail
24-10-2010

Bewakingscamera voor binnen en buiten

In diverse uitvoeringen leverbaar! Dit is slecht een voorbeeld, neem met ons contact op voor andere uitvoeringen.


camera's voor toezicht en bewaking van Dark Eye thumbnail
24-10-2010

camera's voor toezicht en bewaking

Camera's van Ai: Altijd perfect beeld Hoge kwaliteit Uit de beste onderdelen samengesteld Standaard 3 jaar garantie Vandalisme bestendige uitvoeringen. Gratis advies op lokatie, geen koop verplichting. Vele klanten kozen voor Dark Eye vanwegen: de service, de beeldkwaliteit, uiterlijk van de camera's, eenvoudige installatie, Dark Eye staat altijd voor u klaar.


02-05-2010

16 kanalen Digitale Bewakings Video Recorder

16 kanalen te gelijk opnemen, inzien en back-up maken. Bewaking-recorder indien u meer wenst en alles beter kunt zien, bedienen en veel meer. Alarm meldingen ontvangen, maar ook meldingen retour. Intranet - Internet aansluiting voor bediening en instellen van de recorder. Onbeperkte opslag capaciteit, het enigste wat u nog begrenst is de te ver krijgen harde-schijven!  Ai Digitale Bewakings Video Recorder voor iedereen die veel eisen stelt aan zijn haar apparatuur.  


10-04-2010

CCTV Test en Multi Meter in één

CCTV storing oplossen


06-02-2010

Nieuw Mobiele DVR (Digitale Video Recorder) voor in voertuigen

Mobiele,DVR, auto,trein,bus,H.264 Video Compressie, harddiskrecorder,video multiplexer,web-serversd-kaart,USB2.0,detectie,GPS


04-02-2010

Digitale Video Recorder voor bewakings systemen CCTV

dvr,digitale,video,recorder,cctv,pda,ip,internet,bewaking,beveiliging,beelden,touch,screen,ai,dark,eye:


04-02-2010

Vandalisme bestendige camera

bewakings,beveiligings,camera,vandalisme,bestendig,uniek,ir,leds,speed,dome


07-01-2010

IP Mega Pixel beveiligingscamera.

Met alle overvallen van tegenwoordig is het gewenst om een goed opgenomen beeld te hebben. Heeft u nog een "oude" (420 - 550 - TV Lijnen) IP beveiligingscamera inbedrijf? Koop nu een Mega Pixel Camera en wissel deze uit met uw bestaande camera, Ai-88 met 1280x1024 Pixels, wat u een beter en scherper beeld oplevert. Door toepassing van de 1/3" Micron Progressive Scan CMOS beeldsensor geeft deze ook bij bewegende voorwerpen een scherper beeld. Samen met de beeld Compressie, MPEG4/MJPEG, geeft


Dark  Eye opent webwinkel. van Dark Eye thumbnail
15-11-2009

Dark Eye opent webwinkel.

Vanwege de grote interesse in Ai bewakings producten heeft Dark Eye doen besluiten
om een web-winkel te beginnen op http://camerawinkel.darkeye.nl .
Door dit geheel geautomatiseerde orderafhandelingssysteem geeft dit de afdeling verkoop meer tijd om acquisitie uit te voeren en zijn ze nog beter bereikbaar. Gelijktijdig is het assortiment verder uitgebreid met Touch Screen Recorder en diverse camera's. De Web-winkel is momenteel speciaal voor de consumenten.


25-10-2009

Nieuwe Speed Dome Camera van Ai

Dark Eye introduceert de nieuwe IP speed dome camera Ai-SD79W. Deze speed dome camera heeft een 36x optische zoom, is waterbestendig: IP67 en heeft een vandalisme bestendige behuizing.

Specificaties:
Buitenshuis ontwerp wijdt dynamisch bereik. Waterbestendig: IP 67. Vandaal bestendige behuizing. Verwarmingssysteem ingebouwd.
TV-systeem NTSC / PAL. Beeld sensor 1/4 "SONY EXview CCD. Resolutie 600 TVL. Geïntegreerde Multi-proto


Ai bewakings camera's op de Nederlandse en Belgische markt van Dark Eye thumbnail
25-10-2009

Ai bewakings camera's op de Nederlandse en Belgische markt

Dark Eye is de importeur van bewakingscamera's en video opname apparatuur van het merk Ai. Deze worden door Acumen in Taiwan gefabriceerd.
Door gebruik te maken van Japanse onderdelen o.a. Sony en Panasonic is de kwaliteit als zeer goed te waarborgen. Al onze leveringen zijn van tevoren uitvoerig getest in kwaliteit en functionaliteit (voor levering heeft de apparatuur een duurtest van 48 uur ondergaan). Onlangs is Acumen tot suplier of the year uitgeroepen. Ai zit nu in de top 20 van d