Volop werk bij Spaans Babcock bv in Balk

Volop werk bij Spaans Babcock bv in Balk van Spaans Babcock

Door: Spaans Babcock  03-06-2009
Trefwoorden: Technische Beroepen, Werken-leren

Bij Spaans Babcock bv in Balk is er volop werk. De producent van vijzels, beluchters en fijnroosters voor de afvalwaterindustrie kent geen teruggang in orders; ondanks de recessie die Nederland kent, heeft Spaans Babcock bv het razend druk.

Op dit moment is het bedrijf daarom op zoek naar leerlingen die het beroep in de praktijk willen leren. Als erkend leerbedrijf biedt Spaans Babcock vele mogelijkheden.

Bij Spaans werken lassers, spuiters, plaatwerkers en machinale verspaners aan diverse producten voor de waterzuiveringindustrie. Imposante vijzels van soms wel 21 meter lang en tot 5 meter in doorsnede worden in Balk geassembleerd, maar ook vele andere producten worden gemaakt door onze gespecialiseerde in-huis opgeleide medewerkers.

Spaans Babcock bv werkt op dit moment al met een aantal leerlingen in het kader van werken-leren en stimuleert de kennismaking van jongeren met de verschillende technische beroepen. Heb jij ook interesse om met je handen te werken? Waar kun je beter leren dan in de praktijk? Neem contact op via telefoonnummer 0514 608 282 of ga voor meer informatie over het bedrijf naar de website www.spaansbabcock.nl.

Trefwoorden: Technische Beroepen, Werken-leren