...and Rats came to your home in a blue helicopter. DON't MISS THESE TOYS!

...and Rats came to your home in a blue helicopter. DON't MISS THESE TOYS! van Le Petit Tom ®

Door: Le Petit Tom ®  13-08-2007

Nu verkrijgbaar bij Le Petit Tom ® speelgoed van

* RATATOUILLE *

De nieuwste Disney Pixar Film * Ratatouille *

Daar hoort weer leuk nieuw, exclusief speelgoed bij. Le Petit Tom ® heeft het allernieuwste en mooiste speelgoed van * Ratatouille * voor je uitgezocht.

Zowel voor jongens als voor meisjes 100 % wanna-haves.

"mama wat eten we vanavond ? "


Er zijn nu al een aantal bestsellers bij. O.a. Interactiv Remy, een handige 7 delige figuren Giftset ( zo heb je direct de cast bij elkaar en ze zien er geweldig gelijkend uit), een muizenval spel van deze film , zo één heb je er nog nooit gezien ( aanrader) én, niet te vergeten, 2 schitterende speelsets in de vorm van een soeppan en afvalcontainer, beide met deksel, met allerlei accessoires. Die mag je niet missen.

  • Kijk snel op onze website op http://www.lepetittom.nl en klik op de neus van Remy de rat en proef meteen de gezellige franse sfeer.


Ook nieuw en voorradig.

"papa, wanneer komt de blauwe helicopter ? "


YES...............Dinoco copter is er... uit Cars en hij is geweldig leuk en héél grappig. Takel schaterlacht met échte geluiden uit de film. Hij is los bijgeleverd en er kunnen nog meer auto's in de helicopter.

Disney-Pixar Cars Dinoco Copter/ helikopter mét Mater/ Takel auto én geluiden !  NEW!

Ga direct naar  http://www.lepetittom.nl/nl/p_843.html om naar het artikel te gaan.hoor Takel zelf om te geloven, je lacht direct mee met dit onmisbare hylarisch leuk speelgoed.


Hier heeft je kind al zo vaak om gevraagd...

Laat niet alleen Takel zijn wens maar ook die van je kind in vervulling gaan...

Nú voorradig bij Le Petit Tom ® en er zijn al talloze klanten geweest die hem al vast voor de feestdagen of aankomende verjaardagen in huis hebben gehaald. Ja, sinterklaas en Kerst 2007 zijn toch echt alweer in aantocht, ook al zitten we op moment nog in het staartje van de zomervakantie.

Veel plezier en tot straks

© all rights reserved Le Petit Tom ®