Stago draadgoot online!

Door: Elektrobode  04-02-2009
Trefwoorden: Stago, Dg5000, Stago Dg 5000,

Stago draadgoot bestel je gemakkelijk online bij http://www.elektrobode.nl/artikelen/Kabeldraagsystemen/Stago-draadgoot-DG-5000

Elektrobode biedt u Stago draadgoot voor een zeer scherpe prijs. U vindt bij ons Stago draadgoot, Stago wandgoot en Stago kabelgoot Wij verkopen Stago draadgoot van het type DG 5000.

Stago draadgoot is gebruiksvriendelijk, licht van gewicht en ideaal in stofgevaarlijke omgevingen. Het is snel te monteren door gebruik te maken van de snelmontage accessoires.


Stago kabelgoten zijn montagevriendelijk en geschikt voor zowel laag- en middenspanningskabels als kabels voor tele- en datacommunicatie.

Via het Stago wandgootsysteem kunt u eenvoudig zowel voedingskabels als kabels voor tele- en datacommunicatie naar de werkplek brengen.

Elektrobode is gespecialiseerd in online verkoop van een compleet assortiment elektrotechnische materialen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor de beste prijs, service en advies. Voor bedrijven geldt; vandaag besteld, morgen in huis!
Elektrobode, uw bode in Stago draadgoot!

Trefwoorden: Dg5000, Stago, Stago Dg 5000, Stago Draadgoot, Stago Draadgoot Dg 5000, Stago Kabelgoot,