Rentmeester Financieel Advies een VERANTWOORD advies

Rentmeester Financieel Advies een VERANTWOORD advies van Rentmeester Financieel Advies

Door: Rentmeester Financieel Advies  19-10-2007

Sinds 1 juli 2005 zijn Douwe de Groot en Jaap Jongsma actief als Rentmeester Financieel Advies. Een verzekeringskantoor waar u terecht kunt voor advies en bemiddeling in Verzekeringen, Hypotheken en Pensioenen. Kortom een totaal financieel advies voor zowel Particulieren als Bedrijven.

Het werkgebied is met name de omgeving van Dokkum en de Wouden.
Bij de bemiddeling en advisering onderscheiden zij zich door de transparante manier van werken. Jaap Jongsma: “Wij hebben bewust gekozen voor de naam Rentmeester. Een rentmeester is volgens de Van Daele; “1 iem. die het financiële beheer voert over vermogensbestanddelen die niet aan hem toebehoren” Een Rentmeester dient dus verantwoording af te leggen over het financiële beheer welke hem is toevertrouwd.”
Uit de werkwijze blijkt dit ook. Zij bespreken met u de mogelijkheden welke de markt biedt zodat u op een verantwoorde manier de juiste keuze kunt maken. Jongsma en de Groot achten haar klanten zeer goed in staat om aan de hand van een door hen opgestelde risico inventarisatie zelf een keuze te maken welke risico's men wel of niet wil verzekeren. Het credo is dan ook “Het is belangrijk dat u de financiële risico's kent zodat u zelf een keuze kunt maken of u dit wel dan niet wilt verzekeren.”
Deze manier van werken levert u naast een op maat advies ook direct voordeel in uw portemonnee. U betaalt immers alleen premie voor risico's die u niet zelf wilt of kunt dragen.
Rentmeester Financieel Advies werkt samen met een 80 tal verzekeraars waardoor zij in staat zijn om u de best passende dekking te adviseren. Dit kan voor de een zijn een dekking die zeer goedkoop is en voor de ander zeer complete dekking van alle gemakken voorzien.
Jongsma en de Groot nodigen u uit om deze werkwijze eens uit te testen zodat u direct ziet waar u uw voordeel kunt behalen.


Contact Rentmeester Financieel Advies

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share