Soi35 Thai Food

Afdrukken

Is Soi35 Thai Food incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 16 Landzigt , 3454 PE De Meern, Friesland

E-mail

Over Soi35 Thai Food

Soi35 Thai Food is een uniek homemade cooking concept, waarbij u uiterlijk voor 14:00 uur dient te bestellen van de desbetreffende dag. Zo koken we precies voor iedereen vers op maat en hebben we 0% etensafval! Soi35 Thai Food staat voor supervers en gezond Thais eten voor iedereen - van biologisch tot halal, van vegetarisch tot kindermenu's. Wij bezorgen uw maaltijden keurig op tijd met eBikes en eScooters. U kunt uw eigen bakjes meenemen of onze bakjes laten re-cyclen , zo zorgen we samen voor een beter milieu. Soi35 Thai Food is ook vooruitstrevend op het gebied van sociaal ondernemen en heeft een samenwerking met Abrona. De clienten van Abrona zijn werkzaam in onze keuken en helpen bij het snijden van de groente. Soi35 Thai Food steunt tevens De Hartstichting en De Voedselbank.

Kaart

Openingstijden

Ma - Di
Gesloten
Wo - Zo
-

Andere diensten in de buurt van De Meern Friesland

Is Soi35 Thai Food in 16 Landzigt, De Meern Friesland 3454 PE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Food diensten in De Meern Friesland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Meern Food per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Meern Friesland, 3454 PE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776568]