Noten en zuidvruchten

Door: Zuivelhoeve Dokkum  09-07-2012
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Kerstpakketten, Delicatessen

Noten en zuidvruchten Zuivelhoeve verkoopt niet alleen de meest populaire noten maar ook de meer exclusieve soorten. Bij Zuivelhoeve winkels worden de rauwe noten dagelijks gebrand. Dit geeft naast de overheerlijke geur ook een kwalitatief zeer onderscheidend product. Door het zelf branden van deze noten, in de olie van de noot zelf, blijven de voedingsstoffen beter in de noot bewaard en komt de smaak beter tot zijn recht. Noten zijn een bron van waardevolle voedingsstoffen, o.a. vitamine E, vitamine B, foliumzuur, mineralen en vezels daardoor passen noten goed in een gezond eetpatroon. Tevens bevatten noten veel onverzadigde vetzuren, deze verlagen het cholesterol gehalte. Dis is goed voor hart en bloedvaten. Als gezond tussendoortje passen ze prima in een dieet. Doordat ze vezels bevatten zorgen ze voor een goede spijsvertering of als goede vleesvervanger. Bijzonder is dat noten ook het essentiele vetzuur alfa-linoleenzuur bevatten. Dit is een vetzuur dat het lichaam nodig heeft maar niet zelf kan aanmaken. De gezondheidsraad heeft voor alfa-linoleenzuur net als als voor vitamines en mineralen een aanbeveling opgesteld Zuidvruchten Zuivelhoeve verkoopt ook een diversiteit aan gedroogde zuidvruchten. Doordat het vocht grotendeels uit de vrucht is gehaald worden de fruitsuikers, vezels, vitamines en mineralen namelijk geconcentreerd.

Trefwoorden: Delicatessen, Dokkummer producten, Kaaswinkel, Kerstpakketten, Relatiegeschenken, Verse Noten,

Andere producten en diensten van Zuivelhoeve Dokkum

09-07-2012

Bonifatius Bitter

Bonifatius bitter is gemaakt van Friese streekkruiden volgens een oud recept.


09-07-2012

Hollandse kaas

Het Hollandse kaas assortiment van Zuivelhoeve kenmerkt zich door de eigen Zuivelhoeve kazen. Zuivelhoeve kaas is op de plank gerijpte natuurlijke kaas. Daarnaast zijn de Zuivelhoeve kazen gemaakt vanuit het principe “Zorg voor Zuivel”. Zorg voor Zuivel staat voor duurzaam ondernemen. Dit betekent een goede balans in de gehele keten. De melk komt van koeien die lekker buiten grazen oftewel onze weidekoeien. Onze boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun melk. Daarnaast hebben we aandacht voor h


Zuivel van Zuivelhoeve Dokkum thumbnail
09-07-2012

Zuivel

De zuivelproducten komen natuurlijk allemaal van onze eigen zuivelboerderij.


09-07-2012

Tapas

Deze tapas bestaan uit de beste olijven, tapenades, worsten, salades en sausjes. Onze olijven worden speciaal voor u geselecteerd. Olijven worden in het late najaar geoogst. Eerst wordt een kleed onder de boom gelegd, waarnaar de boom wordt geschud. Met een soort harkje worden de olijven van de takken losgemaakt. Het kleed wordt daarna samengevouwen en de olijven worden in een mand of krat geschud.


Boeren- en buitenlandsekazen van Zuivelhoeve Dokkum thumbnail
09-07-2012

Boeren- en buitenlandsekazen

Zuivelhoeve heeft jaren ervaring in selecteren van de beste Boer'n en Buitenlandsekazen.