Zuivel

Zuivel van Zuivelhoeve Dokkum

Door: Zuivelhoeve Dokkum  09-07-2012
Trefwoorden: Zuivel, Delicatessen, Kaaswinkel

Zuivel De zuivelproducten die je in de Zuivelhoeve winkels kunt vinden komen natuurlijk allemaal van onze eigen zuivelboerderij. De onmeunig lekker zuivelproducten in de bekende emmer is ondertussen ook in de supermarkt te vinden. De eerste producten die Zuivelhoeve maakte waren Boer’n Yoghurt en Vla, extra dik en extra lekker! Inmiddels maken we veel meer onmeunig lekkere zuivelproducten, niet alleen voor na de maaltijd. Je kunt onze Boer'n naturel yoghurt natuurlijk prima gebruiken als ontbijt, net zoals een kant en klaar bakje Boer'n yoghurt muesli. Of lunchen met ons nieuwste product 0% Boer'n yoghurt, verkrijgbaar in twee heerlijke smaken Cranberry en Sinaasappel, maar natuurlijk ook als naturel variant. Extra dik en lekker, maar toch 0% vet. Dat kan alleen maar Zuivelhoeve zijn. We willen mensen echt laten genieten van het beste en meest verse dat het platteland te bieden heeft. Onze producten zijn rijk van smaak en vol met mooie, maar vooral verrassende ingrediënten. Onmeunig lekker noemen we dat in Twente.

Trefwoorden: Delicatessen, Kaaswinkel, Zuivel

Andere producten en diensten van Zuivelhoeve Dokkum

09-07-2012

Bonifatius Bitter

Bonifatius bitter is gemaakt van Friese streekkruiden volgens een oud recept.


09-07-2012

Hollandse kaas

Het Hollandse kaas assortiment van Zuivelhoeve kenmerkt zich door de eigen Zuivelhoeve kazen. Zuivelhoeve kaas is op de plank gerijpte natuurlijke kaas. Daarnaast zijn de Zuivelhoeve kazen gemaakt vanuit het principe “Zorg voor Zuivel”. Zorg voor Zuivel staat voor duurzaam ondernemen. Dit betekent een goede balans in de gehele keten. De melk komt van koeien die lekker buiten grazen oftewel onze weidekoeien. Onze boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun melk. Daarnaast hebben we aandacht voor h


09-07-2012

Tapas

Deze tapas bestaan uit de beste olijven, tapenades, worsten, salades en sausjes. Onze olijven worden speciaal voor u geselecteerd. Olijven worden in het late najaar geoogst. Eerst wordt een kleed onder de boom gelegd, waarnaar de boom wordt geschud. Met een soort harkje worden de olijven van de takken losgemaakt. Het kleed wordt daarna samengevouwen en de olijven worden in een mand of krat geschud.


09-07-2012

Noten en zuidvruchten

De noten worden in de winkel vers gebrand.


Boeren- en buitenlandsekazen van Zuivelhoeve Dokkum thumbnail
09-07-2012

Boeren- en buitenlandsekazen

Zuivelhoeve heeft jaren ervaring in selecteren van de beste Boer'n en Buitenlandsekazen.